RED ZA VLAHOVIĆA SVE DUŽI: Svetski GIGANT želi Dušana po svaku cenu!

Autor:

Sport

17.12.2022

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin jedan od najtraženijih fudbalera na planeti.

RED ZA VLAHOVIĆA SVE DUŽI: Svetski GIGANT želi Dušana po svaku cenu!

Foto: Tanjug/AP

Centarfor Juventusa Dušan Vlahović

Loša situacija u Juventusu sve više nameće moguće odlaske igrača za koje bi Stara dama mogla da uzme veliki novac. Ime Dušana Vlahovića sve se češće pominje u tom kontekstu. Srpskog reprezentativca rado bi u svojim redovima videli mnogi bogati engleski klubovi.

"Korijere delo Sport" piše da je sad i Mančester junajted zainteresovan za dolazak 22-godišnjeg srpskog napadača. Poznato je da je slavni klub sa Old Traforda uoči Svetskog prvenstva u Kataru raskinuo ugovor sa slavnim Portugalcem Kristijanom Ronaldom.

 

 

Italijanski list dodaje da su prethodno interesovanje za Vlahovića pokazali premijerligaši Arsenal, Čelsi, Liverpul, ali i Pari Sen Žermen.

Vlahovićev ugovor sa Juventusom važi do leta 2026. godine. On je ove sezone za torinske crno-bele odigrao 15 utakmica u svim takmičenjima, postigao je sedam golova i upisao dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading