LOŠE vesti stižu iz Italije!

Autor:

Sport

30.12.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlahović u epicentru!

LOŠE vesti stižu iz Italije!

Foto: Starsport

Fudbaler Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović propustiće najmanje tri meča u Seriji A, pošto i dalje ima problema sa povredom prepona, prenosi italijanska "Gazeta delo Sport".

Italijanski mediji navode da je Vlahović zbog ove povrede imao malu minutažu na Svetskom prvenstvu u Kataru u dresu reprezentacije Srbije. Srpski napadač nije trenirao sa ostalim igračima Juventusa otkako se vratio iz Katara. On se već nekoliko meseci muči sa povredom prepona. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahovič

Vlahović je poslednji meč za Juventus odigrao 25. oktobra protiv Benfike u Ligi šampiona, a poslednji put je odigrao svih 90 minuta 15. oktobra kada je postigao gol u pobedi protiv Torina u Seriji A.

Srpski napadač će propustili duele Juventusa protiv Kremonezea, Udinezea i Napolija. Torinski klub će od četvrtog do 13. januara odigrati ova tri duela u Seriji A. Vlahović bi na terenu mogao da se nađe 22. januara na duelu sa Atalantom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading