OGLASIO SE SIN GENERALA LJUBIČIĆA: Beograđanka nestala u SAD NIJE njegova unuka

Autor:

Vesti

09.01.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest je lažna, istakao je on.

OGLASIO SE SIN GENERALA LJUBIČIĆA: Beograđanka nestala u SAD NIJE njegova unuka

Foto: printskrin/vikipedia/instagram

Sin generala Nikole Ljubičića rekao je da nestala Beograđanka u SAD, Ana Volš, nije unuka bivšeg jugoslovneskog generala i zamolio sve medije, da , kako je kazao uklone, ovu lažnu vest sa svojih portala i iz izdanja.

- Povodom velikog broja tekstova koji su se danas pojavili u medijima da je Beograđanka nestala u SAD unuka generala Nikole Ljubičića želim da obavestim javnost da je ova vest potpuno lažna - navedeno je u dopisu sina generala Ljubičića koji se takođe zove Nikola.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Nikola Ljubičić

 

Kako je naveo, general Nikola Ljubičić je imao troje dece, dva kćerke i sina i od njih sedam unuka i niko od njih nije nestao i nikada nije živeo niti živi u SAD.

- Shodno tome, nestala Beograđanka, čije brzo pronalaženje takođe želimo, nije unuka generala Nikole Ljubičića. Pošto ovakve neistine nepotrebno uznemiravaju i pogađaju porodicu pokojnog Nikole Ljubičića i druge porodice, smatram da je umesno i potrebno da ovu lažnu vest uklone sa svojih portala i veb izdanja, svi koji su objavili - naveo je sin generala Ljubičića, prenosi Tanjug.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

 

Ana Volš (39), čije je devojačko prezime Ljubičić, poreklom iz Beograda, majke troje dece, vodi se kao nestala od 1. kada je krenula na aerodrom, da bi se vratila na posao u Vašinton, gde je radila kao agent nekretnina.

Pojedini mediji u Srbiji su pisali da je nestala žena unuka nekadašnjeg jugoslovenskog generala Nikole Ljubičića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading