ANA JE IMALA AVIONSKU KARTU ZA 3. JANUAR! Zašto je odlučila da leti dva dana ranije? Policija otkrila razlog

Autor:

Hronika

08.01.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi dan potrage za Anom završio se neuspehom, a policija nema planova da akciju nastavi u nedelju.

ANA JE IMALA AVIONSKU KARTU ZA 3. JANUAR! Zašto je odlučila da leti dva dana ranije? Policija otkrila razlog

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Nakon nekoliko sati potrage u subotu za Anom Volš (39), majkom troje dece iz Beograda, koja je nestala u Masačusetsu pre nedelju dana, akcija je završena oko 17.15 sati.

U potrazi su učestvovali pripadnici državne policije i policije Kohaseta, gde je Ana živela sa porodicom. Policija je rekla da nema planova za povratak u nedelju, prenosi CBS News.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

 

Prema pisanju medija, policija je rekla da se potraga na terenu neće nastaviti osim ako policija ne dobije nove informacije koje to opravdavaju.

Drugi dan potrage završio se negativnim rezultatima, dodala je policija, prenosi Telegraf.

Detektivi istovremeno istražuju slučaj i u Vašingtonu, gde je Ana trebalo da odleti 1. januara.

 

 

Bilo je novih dešavanja u slučaju u petak popodne dok je policija pretraživala šumu u blizini njene kuće, a ekipe odgovorile na požar u njenom bivšem domu u kojem sada živi još jedna porodica.

Potraga je prekinuta oko 19 sati u petak, a onda je nastavljena u subotu oko 9 sati ujutru, kada su ekipe počele da se okupljaju u tom području, spremne da nastave potragu za Anom.

Na konferenciji za novinare u petak, šef policije Vilijam Kvigli rekao je da od 1. januara "uopšte nema njenog elektronskog otiska".

Policija je otkrila i jedan novi detalj. Naime, Ana je imala avionsku kartu za 3. januar, ali je pozvana ranije zbog hitne situacije na poslu.

Iz kuće je izašla 1. januara u ranim jutarnjim satima nakon što je naručila vožnju za 4 sata ujutru. Njen suprug je u to vreme spavao, a njen nestanak prijavio je posle tri dana, istovremeno sa njenim kolegom u Vašingtonu.

Republika

Foto: Instagram/Pritscreen

Ana Volš

 

Njen telefon isključen je od nedelje, nije bila aktivna na društvenim mrežama niti je koristila kreditne kartice.

 

 

Policija kaže da nema naznaka da je ikada stigla na aerodrom Logan, ali da su imali poteškoća da dobiju informacije o letu zbog velikog broja kašnjenja.

Njen suprug Brajan Volš sarađuje sa policijom u vezi sa nestankom supruge, potvrdili su nadležni.

Isto čine i njene kolege u Vašingtonu.

- Aktivno pomažemo lokalnim vlastima u njihovoj stalnoj potrazi za našom voljenom koleginicom Anom i molimo se za njen bezbedan povratak - rekli su iz agencija za nekretnine Tishman Speyer, u kojoj Ana radi.

Prema pisanju medija, Ana Volš, devojačko prezime Ljubičić, rođena je i odrasla u Beogradu, a 2005. je otišla u SAD, gde se udala za Brajana Volša.

Ona je u decembru bila u Beogradu, gde se videla sa porodicom i prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading