ZBOG VELIČINE GRUDI RUSKINJA SKORO IZAZVALA SUDAR: Stalno ima POTEŠKOĆE, evo zašto mora da leti samo prvom klasom! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

19.01.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primorana je da plaća mesto u prvoj ili poslovnoj klasi kada leti avionom, i to zbog grudi.

ZBOG VELIČINE GRUDI RUSKINJA SKORO IZAZVALA SUDAR: Stalno ima POTEŠKOĆE, evo zašto mora da leti samo prvom klasom! (FOTO)

Foto: Instagram/Anastasiya Berthier

Anastasija u providnoj haljini

Model Anastasija Bertija ima veliki problem zbog veličine grudi. Otkrila je da je odbila da leti ekonomskom klasom, jer nema mesta za njene velike grudi. Anastasija ima 26 godina i ispričala je jednu zapanjujuću informaciju – ona mora da preduzme sve dodatne mere opreza u svakodnevnom životu kako joj grudi ne bi smetale. Interesantno je što i pored svih problema, ona voli svoje prirodne grudi, iako je često "dovode" u neprijatne situacije.

Ruskinja je imala mnogobrojne situacije gde su je grudi ometale, pa je čak gnječila stvari okolo.

- Uvek letim poslovnom ili prvom klasom.  To je zato što možete da se istegnete, a ja više volim privatnost. Moje grudi bile su uzrok mnogih nesreća – ponekad je baš nezgodno. Uvek njima zgnječim stvari na stolu. Takođe sam slučano udarila ljude dok sam bila u prodavnici i prevrnula stvari -  objasnila je ona.

Ali to nisu sve muke koje je imala, ona često ne može da pronađe odeću koja joj odgovara.

- Kad probam nešto u butiku, često zapne pa mi treba pomoć da skinem. Ponekad pocepam odeću jer pokušavam da se presvučem. To može biti neprijatno, ali kada obučem, odeća izgleda baš vatreno na meni. Grudnjake naručujem onlajn sa posebnih stranica za žene sa većim grudima. Problem je u tome što je teško pronaći velike žice pa moram da nađem neke po meri - ističe ona.

Iako manekenka obožava svoje velike grudi, kaže da na ulici ljudi stalno okreću glave. U jednoj ekstremnoj situaciji, Anastasija objašnjava da je zbog grudi umalo izazvala sudar!

- Išla sam na jahanje i odlučila da nosim malo otvoreniji top. Sve je bilo okej dok konj nije potrčao, a moje grudi skoro pa ispale! Nisam to očekivala, a nisam ni mogla to da sredim jer je konj jurio, a ja sam ga držala. U to vreme automobil je prolazio pored nas, a vozač se toliko šokirao da je skoro izgubio kontrolu nad vozilom! - objašnjava ona, a prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading