LUKSUZNA KUĆA DUGO JE BILA ENIGMA: Mesi ima najoriginalniji dom na svetu, evo zbog čega (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima veliko bogatstvo, ovo se izdvaja.

LUKSUZNA KUĆA DUGO JE BILA ENIGMA: Mesi ima najoriginalniji dom na svetu, evo zbog čega (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi

Fudbaler Lionel Mesi igrao je za Argentinu i ujedno je bio kapiten svom timu kada je nedavno postigao neverovatan uspeh na Svetskom prvenstvu u Kataru gde su odneli pobedu. Smatraju ga najboljim fudbalerom na svetu, ali i najpoznatijim. Sve informacije koje idu u tom pravcu donekle govore da ima veliko bogatstvo, što je i tačno.

Inače, do sada nismo imali prilike da vidimo da se hvali nekim bogatstvo, ali činjenica je da je isto i zaslužio. Upravo što se o tome malo zna, fanovi bi voleli da znaju kakva je zaista njegova finansijska situacija. I zaista je fascinantna! Procenjuje se da je Mesi do sada zaradio više od 110 miliona dolara. Takođe, on zarađuje i od sponzorstva.

On poseduje imanja i nekretnine, ali jedno se izdvaja

U predgrađu Barselone po imenu Kasteldefels, nalazila se ogromna vila koju je Mesi 2009. kupio za dva miliona evra. U blizini nalazi se fudbalski stadiona Kamp Nou. Reč je o vili koja je dizajnirana specijalno za njega, a ništa manje se nije ni očekivalo. Navodno je na renoviranje potrošeno šest miliona kako bi sve bilo baš onako kako on želi.

Na Tviteru navode da je iznad Mesijeve kuće zabranjeno leteti, a on živi u jednom od najmirnijih krajeva. Upravo zato, niko ne sme da mu ruši mir i druženje sa porodicom.

 

U svom bogatstvu uživa sa suprugom Antonelom i sinovima Mateom, Tijagom i Ćirom. Struktura doma je okrugla. A ako pogledate odozgo onda izgleda kao lopta. Takođe, kuća izgleda kao broj 10 što su mnogi zapazili. Tako da sve što mu je potrebno, ima ovde. Niko ne sme da mu narušava mir, te opušteno može da živi i uživa sa porodicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Kako se vama sviđa Mesijev dom?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading