OBIČAJI ZA NOVU GODINU MOGU IZ KORENA DA VAM PROMENE ŽIVOT: Rituali koji se drže sve do DANAS i pomažu da budete spokojni, bogati i srećni!

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo vam neke od običaja za Novu godinu - da li vi ovo poštujete?

OBIČAJI ZA NOVU GODINU MOGU IZ KORENA DA VAM PROMENE ŽIVOT: Rituali koji se drže sve do DANAS i pomažu da budete spokojni, bogati i srećni!

Foto: Izvor: Unsplash/ Roberto Nickson

Novogodišnja noć je blizu i upravo ona ima posebnu magiju da privuče sve što ste do sada želeli. Mnogi veruju da upravo ta noć može potpuno da vam promeni život. To je najpovoljnije vreme da očistite um, ali i svoj životni prostor pa da u Novu godinu uđete potpuno rasterećeni i spremni za nove izazove i pobede.

Novogodišnja večera

Verujemo da ovaj ritual mnogi praktikuju. I zaista je divan! Nikako ne bi trebalo da ga propustite, jer je poseban trenutak kada možete da ispratite "staru godinu" sa vama bliskim ljudima, porodicom ili dečkom, suprugom. Potrudite se da vam svečana trpeza bude kao iz snova, mislite na svaki detalj, ali najvažnije je da među vama postoji sloga i ljubav.

Foto: pexels.com

Praznična večera - porodica se slika

Dve kombinacije za novac

Ovde pre svega mislimo na dve odevne kombinacije. I da ih iskoristite ovako - u jednoj da ispratite staru, a u drugoj da dočekate Novu godinu. Smatra se da ovaj ritual može da vam donese sreću na svim poljima.

Emocionalni nered

Ne možete promeniti ljude iz okruženja, već samo sebe. Pokušajte da zaboravite na probleme, ako već ne možete da ih rešite. Usmerite se na kompromise i praštanje. Ako ne vidite racionalno rešenje, bićete spokojniji ako zaboravite na sve što vam se dogodilo, ili bar pokušajte. Ne opravdavajte pogrešne postupke koji su učinjeni. Da ste odrasli znaćete onda kada prestanete da prebacujete krivicu na druge. Nemoguće je da krenete dalje, ako vas stare emocije stalno vraćaju na početak.

Foto: Shutterstock

Partneri se udaljavaju nakon svađe

Bez dugova

Nikako u Novu godinu ne ulazite u dugovima ili ako imate neplaćene račune. Potrudite se da sve to rešite do 31. decembra.

Čišćenje i raspremanje

Takođe, čišćenje i raspremanje kuće svodi se na minimum. Svako slučajno lomljenje predmeta u kući navodno je loša sreća. Posebno prvog januara aktivnosti raspremanja i čišćenja trebalo bi da smanjite, jer bi prema nekim verovanjima sledeće godine neko mogao da nestane iz kuće.

Poljubac u ponoć

To je simbol želje da nam narednih 365 dana bude puno ljubavi, takođe dosta pažnje i ljubljenja pozitivno utiče na ojačavanje ljubavne veze. Neki smatraju da ako vas zaobiđe poljubac u ponoć, sledi vam usamljena godina.

Foto: pixabay.com

Par u zanosu

Kupovina poklona sebi

Pa ako ste svima na neki način ugodili nikako ne bi trebalo sebe da zaboravite! Obavezno se 1. januara počastite i izaberite nešto što ste dugo želeli ili vam je bilo žao da na isto potrošite novac. Volite sebe!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading