OVAJ NAPITAK IZAZVAO JE OZBILJAN SUKOB: Mnogi tvrde da je ovo NAJBOLJI recept za mršavljenje i ravan stomak!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.02.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujete li u napitke koji vam pomažu da smršate?

OVAJ NAPITAK IZAZVAO JE OZBILJAN SUKOB: Mnogi tvrde da je ovo NAJBOLJI recept za mršavljenje i ravan stomak!

Foto: pixabay.com

Jabukovo sirće i voda sigurno ne zvuče kao dobra kombinacija, ali priznaćete da vas je zaintrigiralo. Potrebno je da u jednu šolju sipate vodu, a onda dodate i jednu kašiku meda i malo sirćeta, isto oko jednu kašiku. 

Mnogi su se pobunili ispod videa i istakli da jabukovo sirće koje je korišćeno u receptu jeste zdravo, ali da salo topi isključivo deficit u kalorijama.

- To je tačno, ali želudac ode - pisali su.

- Ja pila, sad zbog želuca nikad! - glasio je jedan savet.

- Pijem godinu dana i ništa - bio je takođe jedan od komentara. 

Neki koji su imali iskustva sa ovim napitkom naglasili su da se dodaje i cimet, kao i da se nakon sedam dana pravi pauza drugih sedam dana. 

Takođe, u raspravu su se uključili treneri i istakli da ovo nikako nije čarobni napitak ako niste u kalorijskom deficitu, odnosno ako ne jedete manje ne možete ništa postići.

Da li ste vi probali ovaj recept?

Foto: YouTube/ Dijeta meseceve mene

Još jedan sok za mršavljenje

Još jedan napitak za mršavljenje

Pije se samo pred spavanje i to jedna čaša napitka sedam dana uzastopno. Treba vam dva manja krstavca, jedan limun i svež đumbir.

Krastavac oljuštite i iseckajte na kockice. On se mora naći na ovom spisku zato što je bogat vitaminima A i C, silicijumom koja jača vezivno tkivo i vodom koja će podići nivo hidriranosti organizma. 

Sav krastavac prebacujete u činiju. Đumbir je sledeći sastojak i neka bude maksimalno veličine palca kada ga ljuštite. Isecite komad dužine 3 cm. Đumbir je drugi obavezan sastojak koji sadrži magnezijum, fosfor, natrijum i kalcijum. Takođe, pun je vitamina pogotovo se iz B grupe. Zbog visokih koncetracija gingerola pokazao se dobar za mršavljenje.

Đumbir iseckajte i prebacite u blender gde je i krastavac. Limun isecite na pola i iscedite ga. Već je poznato da limun čisti creva od toksina kao i da je prepun vitamina C, a takođe poboljšava probavu.

Foto: YouTube/ Dijeta meseceve mene

Sok za mršavljenje

Za kraj, treba vam grančica sveže nane. U marketima se često može pronaći mala saksija ove biljke koju možete kupiti. Nana ima diuretičko dejstvo i čisti telo od nagomilanih toksina.

Nanu, krastavac, limunov sok i đumbir prebacite u blender pa prelijete sa 700 mililitara vode. Sve izblendajte. Procedite sok i čuvajte u staklenom bokalu. Zatim stavite dve kockice leda u čašu, malo limuna pa prelijete sokom. Pijte svako veče pred spavanje, objašnjava kanal “Dijeta mesečeve mene“.

Ovaj sok sagoreva nagomilane masti, hidrira organizam i jača imunitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading