DVE ČUDOTVORNE NAMIRNICE SKIDAJU KAMENAC IZ WC ŠOLJE ZA 5 MINUTA: Trik sa sirćetom uklanja baš svu PRLJAVŠTINU, ali koristi se ovako!

Autor:

Lifestyle

25.02.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizbežno je da će se tokom vremena kamenac nakupiti u WC šolji.

DVE ČUDOTVORNE NAMIRNICE SKIDAJU KAMENAC IZ WC ŠOLJE ZA 5 MINUTA: Trik sa sirćetom uklanja baš svu PRLJAVŠTINU, ali koristi se ovako!

Foto: Izvor: Unsplash/ Giorgio Trovato

Dostupno je bezbroj proizvoda za izbeljivanje i sredstava za čišćenje wc - a  koji obećavaju uklanjanje kamenca. Ali koji je najbolji način za obavljanje ovog posla?

Sipajte oko litar sirćeta u wc šolju. Takođe možete staviti sirće na toalet papir i poređajte na ivice šolje kako bi sve bilo pokriveno. To bi trebalo da pojede jedan deo kamenca. Ono što je ostalo očistite malo četkom. Dva puta sipajte sodu bikarbonu u wc šolju, prelijete sa još malo sirćete, a onda četkom očistite sve delove podjednako.

Čišćenje wc šolje kesicama čaja

Prvo uklonite papirni deo sa kesice čaja. Najbolje da iščupate konac rukom i tako ga otklonite, a možete i iseći makazama.

Jednostavno bacite kesice čaja u wc šolju i ostavite tako sedam minuta. Nakon što je prošlo navedeno vreme, toalet će mirisati fantastično. Onda morate i očistiti toalet. Uzmite četku za čišćenje i čistite ali uz pomoć vode koja je već obojena zahvaljujući čaju. Samo potpopite malo četku i nastavite da ribate. Kako su naveli, nije bitno ni ako se kesice čaja otvore. Pustite vodu i u isto vreme operite četku kako biste skinuli ostatke čaja sa iste. Nakon toga pustite još jednom vodu, prenosi kanal "Čišćenje sa Tijanom Rouz".

Foto: Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Čušćenje wc šolje četkom

Čišćenje vodokotlića pastom

- Pasta za zube daje svežinu, antibakterijska je, uklanja bakterije, a prijatnog je mirisa. Potrebno je da uzmete pastu bilo koje marke. Zatim isecite kraj. Pritisnite da izađe malo. Zatim uzmite čačkalicu i izbockaje je sa obe strane. Otvorite i poklopac da pasta malo curi. Ja sam već ovo probala i pasta mi je trajala tri meseca. Skinite poklopac sa vodokotlića i  ubacite pastu unutra. Sačekajte 10 minuta a zatim vratite poklopac. Toalet zahvaljujući pasti za zube biće bez bakterija, kamenca i imaće prijatan miris. Što duže pasta stoji, miris će biti jači i intezivniji - prenosi kanal "Jecina svaštarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading