DIREKTOR UDARIO DEČAKA (4) KOLIMA I PRODUŽIO DALJE: Šef biblioteke šokirao porodicu mališana - ono što je izjavio posle svega je NEVEROVATNO!

Autor:

Hronika

25.02.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorogodišnji R. M. zadobio prelom noge, a Zoran Najdić ga samo pitao kako je, seo u auto i odvezao se

DIREKTOR UDARIO DEČAKA (4) KOLIMA I PRODUŽIO DALJE: Šef biblioteke šokirao porodicu mališana - ono što je izjavio posle svega je NEVEROVATNO!

Foto: Printscreen

Zoran Najdić udario kolima dečaka

Zoran Najdić, direktor biblioteke "Bora Stanković" u Vranju i član SPS, automobilom je udario četvorogodišnjeg dečaka R. M., koji se u tom trenutku igrao ispred obližnjeg kafića.

Kako je za portal Republika.rs ispričao deda dečaka Dragan Mihailović, incident se dogodio 18. februara, oko 12 časova, a dečak je tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Da stvar bude gora, Najdić se nakon incidenta nije ni ponudio da dete odveze u bolnicu, kaže naš sagovornik.

- Sve se dogodilo u Brankovoj ulici u Vranju, koja je inače označena kao pešačka zona i vozilima, izuzev onima s posebnim dozvolama, nije dozvoljeno tu da se kreću. Dete je bilo u kafiću s majkom i video je nekog psa, nakon čega je izašao da ga pomazi. U tom trenutku čovek koji se isparkiravao, napominjem u pešačkoj zoni, udario je automobilom mog unuka - ispričao je deda Dragan za naš portal.

Kako je objasnio, njegova ćerka, koja je trudna, još ne može da se oporavi od šoka.

- Moja ćerka je trudna, ona je trenutno šesti mesec. Od šoka koji je preživela tog dana još ne može da se oporavi. Najdić, koji je udario mog unuka, samo je izašao iz automobila, pogledao dete, pitao kako je, vratio se u kola i otišao. Nije se udostojio ni da ih pita da li im treba prevoz do bolnice - ispričao je naš sagovornik.

On dodaje i da je povređeno dete u bolnicu odveo otac, koji je nakon nekoliko minuta stigao na mesto gde se sve dogodilo.

- Ćerka i zet su ga odmah odvezli u Hitnu, gde je detetu konstatovan prelom leve noge. Stavljen mu je gips i lekari su učinili sve što je bilo potrebno i o svemu, kako protokol i nalaže, obavestili policiju, koja se uključila u ceo slučaj. Za sve to vreme čovek se nije udostojio ni da dođe, ni da pozove da pita kako je dete - ispričao je Dragan za naš portal.

Lider socijalista Ivica Dačić, komentarišući ceo slučaj, kaže da to što je neko član partije ne znači da treba da bude zaštićen.

- Sve treba da se radi po zakonu. Tako i u ovom slučaju. Partija nije ničija zaštita - poručio je kratko Dačić.

MUP: Obavili smo uviđaj

Iz PU Vranje za portal Republika.rs kažu da su upućeni u ceo slučaj, te da će dalje postupati po nalogu tužilaštva.

- Imamo informaciju da je dete, dana 18. februara, u pratnji roditelja prevezeno u službu Hitne pomoći. Lekari su o celom slučaju obavestili policiju, nakon čega su kolege izašle na teren i obavile svoj deo posla. Ceo predmet prosleđen je dalje Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, po čijem nalogu će policija dalje postupati - naveli su iz PU Vranje.

Sramna odbrana: Dete je udarilo u moj auto!

Direktor Zoran Najdić je, odgovarajući na naša pitanja, rekao da on nije udario dete, već je, kako je rekao, dete trčalo i "udarilo u moju prednju desnu stranu auta".

- Dete nije trčalo, već je istrčalo iz ulaza kafića, bez nadzora roditelja direktno u moju desnu stranu auta. S ocem deteta sam se video dva puta i razgovarali smo o stanju deteta, tako da se nisam samo raspitivao, već konkretno s ocem deteta razgovarao o situaciji i povredi. Podsećam da postoje brojni svedoci. Vlasnik restorana je moja majka, radi se o porodičnom restoranu gde ja pomažem - kazao je Najdić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Mile

25.02.2023 12:52

Saslušati sve svedoke bilo ih je minimum 10,skinuti snimke sa kamera minimum 5,pa onda ili direktora u bajbok ili majku lišiti roditeljsko prava zbog nebrige

Lol

25.02.2023 17:21

Majka je bila dužna da čuva dete a ne da ga pusti da trči po ulici dok ona bleji u telefon. I ona o ovaj vozač su za zatvor.

Alo

25.02.2023 23:51

Pešačka zona?! Auto?!!