UDARIO ŽENU MERCEDESOM, BEŽAO OD POLICIJE, PA IZAZVAO JEZIVU NESREĆU: Novi detalji stravičnog udesa kod Bačkog Petovca, poginula oba vozača - Zoran upravljao biciklom!

Autor:

Hronika

19.02.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća kod Bačkog Petrovca se dogodila nakon policijska potere za vozačem automobila.

UDARIO ŽENU MERCEDESOM, BEŽAO OD POLICIJE, PA IZAZVAO JEZIVU NESREĆU: Novi detalji stravičnog udesa kod Bačkog Petovca, poginula oba vozača - Zoran upravljao biciklom!

Foto: Shutterstock

Saobraćajna nesreća, poginuo biciklista

U teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo juče oko 16 časova kod Bačkog Petrovca poginule su dve muške osobe, biciklista star 61 godinu i šesdesetpetogodišnji vozač automobila.

Kako portal Republika.rs saznaje, saobraćajna nesreća se dogodila nakon policijska potere za vozačem automobila, koji je prethodno pregazio jednu osobu u mestu Silbaš.

Prema saznanjima do kojih je došao portal Republika.rs, muškarac je upravljajući vozilom "mercedes" udario ženu, koja je zadobila lakše telesne povrede. Policija je nakon uočavanja ove nesreće pokušala da zaustavi automobil, ali muškarac koji je upravljao nije hteo da stane. Policija je krenula u poteru za mercedesom, a onda je usledila teška saobraćajna nesreća.

Vozač automobila je, kako portal Republika.rs saznaje, izgubio kontrolu nad vozilom na magistralnom putu Maglić - Bački Petrovac, pri čemu je naleteo na biciklistu Zorana K., a onda sleteo u kanal pored puta.

Na licu mesta poginuli su i vozač bicikla Zoran K. star 61 godinu, kao i vozač (65) "mercedesa".

Kako saznajemo, muškarac je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola.

Vozač “mercedesa”, kako se saznaje, nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

U Hitnoj pomoći u Bačkom Petrovcu su rekli da je njihova medicinska ekipa intervenisala zbog pomenute nesreće, ali da su, nažlost, mogli samo samo da konstatuju smrt dvojice muškaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading