PRONAĐENA VLASNICA AUTOMOBILA IZ MIRIJEVA! Vozilo bez vozača jurilo kroz parkić i udarilo u KIOSK i DETE! Evo u kakvom stanju je devojčica (4)!

Autor:

Hronika

19.02.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnica kioska, Muamera S. (50) u koji je udario aumobil, nije tražala lekarsku pomoć dok je u neposrednoj blizini mesta gde se vozilo zaustavilo nalazilo dete koje je iz preventivnih razloga, bez vidljivih povreda, prevezeno u Institut za majku i dete.

PRONAĐENA VLASNICA AUTOMOBILA IZ MIRIJEVA! Vozilo bez vozača jurilo kroz parkić i udarilo u KIOSK i DETE! Evo u kakvom stanju je devojčica (4)!

Foto: Republika.rs

Oko 15.10 sati u ulici Mirijevski venac, iz za sada nepoznatih razoga, došlo je do pokretanja vozila "požo 307" koji je udario u metalni kiosk za prodavanje kokica, a pre toga, prema izjavi rodititelja, povredio devojčicu L. R. (4).

Radnica kioska, Muamera S. (50) u koji je udario automobil, nije tražala lekarsku pomoć dok je u neposrednoj blizini mesta gde se vozilo zaustavilo nalazilo dete koje je iz preventivnih razloga, bez vidljivih povreda, prevezeno u Institut za majku i dete.

Dete je trenutno na dijagnostici, a prema prvim informacijama, nema povrede.

Vlasnica vozila Ana V. (26) trenutno se nalazi kraj njega.

Podsetimo, automobil je bio parkiran u blizini tržnog centra i pretpostavlja se da vozač nije podigao ručnu kočnicu na padini nakon čega se vozilo pokrenulo i dobilo ubrzanje, te se sjurilo niz štealište.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading