UDARNA INFORMACIJA IZ MUP! Uhapšeni otac i majka preminulog deteta iz Zaječara: SUMNJA SE DA SU DO SMRTI TUKLI ĆERKU (2)!

Autor:

Hronika

22.02.2023

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

UDARNA INFORMACIJA IZ MUP! Uhapšeni otac i majka preminulog deteta iz Zaječara: SUMNJA SE DA SU DO SMRTI TUKLI ĆERKU (2)!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Policija na terenu

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

M. N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo.

Majka dvogodišnje devojčice je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu, tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.  

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Zaječaru.

O slučaju obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Naređena je obdukcija deteta.

Dete je juče oko 16 časova dovedeno u Dom zdravlja u Zaječaru gde je i preminulo.

Devojčicu koja je bila sva modra, navodno, je donela majka. Povrede i prelomi po telu su bili vidljivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading