SMEŠNO! Partizan ga ubio u pojam: Ataman pronašao uzrok ŠOK PORAZA!

Autor:

Sport

16.03.2023

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turke čeka "pakao" za plasman u doigravanje.

SMEŠNO! Partizan ga ubio u pojam: Ataman pronašao uzrok ŠOK PORAZA!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Košarkaši Efesa su iznenađujućim porazom od Partizana u Istanbulu (84:97) sebi zakomplikovali život u borbi za plasman u top 8 Evrolige, a trener aktuelnog evropskog prvaka Ergin Ataman otkrio je uzroke neuspeha.

SAVRŠEN PRIZOR ZA GROBARE: Partizan NA PRAGU top 8, evo kako izgleda TABELA Evrolige nakon OGROMNOG PODVIGA u Istanbulu!

Turski stručnjak je istakao da su "smešne greške" kumovale neuspehu njegovih izabranika, kao i da su crno-beli duel prelomili u svoju korist zahvaljujući "šuterskom raspoloženju".

- Pošto smo počeli duel dobro, izgubili smo kontrolu utakmice jer smo pravili smešne greške. Dosta izgubljenih lopti...Izgubili smo balans u drugom poluvremenu, a naš protivnik je pogodio neke teške šuteve. Pogodili su šuteve koje mi nismo. To je odlučilo utakmicu - sa žaljenjem je konstatovao Ataman posle utakmice.

 

 

Kormilar "parnog valjka" Željko Obradović poručio je da nikome neće biti lako protiv Efesa, ukoliko se Turci nekako domognu doigravanja, dok je centar Matijas Lesor apostrofirao da je sada sudbina u rukama srpskog predstavnika.

Velikan sa Bosfora će u 30. rundi elitnog takmičenja gostovati Albi u Berlinu, dok će Partizan ugostiti Olimpijakos u Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading