OGLASIO SE LESOR POSLE ISTANBULSKE BAJKE: Francuz PECNUO Zvezdu, pa bacio grobare u TRANS!

Autor:

Sport

16.03.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski centar podsetio na pobedu nad crveno-belima, pa podigao pristalice crno-belih na noge rečima da sami odlučuju o svojoj evroligaškoj sudbini.

OGLASIO SE LESOR POSLE ISTANBULSKE BAJKE: Francuz PECNUO Zvezdu, pa bacio grobare u TRANS!

Foto: Starsport

Centar Partizana Matijas Lesor

Centar Partizana Matijas Lesor, igrač utakmice u Istanbulu, izrazio je zadovoljstvo "velikom pobedom" crno-belih nad Efesom - 97:84.

"Parni valjak" ja bacio na kolena dvostrukog vezanog prvaka Evrope, te je došao veoma blizu plasmana u top 8 Evrolige.

- Velika timska pobeda, pokazali smo karakter jer smo drugi put ove nedelje stigli veliku prednost protivnika - počeo je Lesor podsetnikom na trijumf nad večitim rivalom u sklopu AdmiralBet ABA lige (92:81), a onda je dodao da njegov tim konce sudbine drži u svojim rukama:

Imamo sve u svojim rukama, čeka nas nekoliko utakmica na svom terenu u borbi za mesto u plej-ofu. Čestitam stručnom štabu i saigračima. Na odličnoj timskoj partiji - zaključio je francuski centar, koji je utakmicu završio sa 17 poena i sedam skokova.

 

 

Klub iz Humske je upisao 16. evroligaški trijumf, a u okviru 30. kola elitnog takmičenja u Štark areni će gostovati lider, ekipa Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading