EVROLIGA PRESEKLA: Partizan saznao KLJUČNU INFORMACIJU pred nastavak borbe za top 8!

Autor:

Sport

15.03.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučeno ko će "deliti pravdu" u Istanbulu.

EVROLIGA PRESEKLA: Partizan saznao KLJUČNU INFORMACIJU pred nastavak borbe za top 8!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slave pobedu nad Crvenom zvezdom

Košarkaši Partizana u četvrtak od 18 časova i 30 minuta gostuju Efesu u 29. kolu Evrolige, a iz elitnog takmičenja su saopštili veoma važnu informaciju uoči ključne bitke za plasman u top 8.

Poverenje je ukazano sudijskoj trojci koju čine Migel Anhel Perez (Španija), Robert Viklicki (češka) i Janis Fufis (Grčka).

Zanimljivo je istaći da je španski arbitar delio pravdu i u Štark areni u prvom delu sezone, kada su crno-beli nadigrali dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope rezultatom 82:79.

Podsetimo da je četa trenera Ergina Atamana u utorak uveče napravila trijumfalnu uvertiru za okršaj sa Beograđanima, pošto je u dramatičnoj završnici uspela da nadigra Real Madrid sa pola koša razlike (90:89).

 

 

Kormilar "parnog valjka" Željko Obradović izjavio je da će izazov na Bosforu biti ogroman, a Partizan je u dosadašnjem delu najkvalitetnijeg evropskog takmičenja upisao pobedu više od turskog sastava.

Crno-beli su na put krenuli ohrabreni slavljem u večitom derbiju (92:81), koje ih je dovelo na korak od osvajanja prvog mesta na kraju regularnog dela sezone na Jadranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading