"OSTALA SAM SAMA KAO PAS" Jovana Jeremić šokirala objavom iz ORONULOG stana, otkrila da samo pred NJIM kleči! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić je ćerku Leu dobila u braku sa Vojislavom Miloševićem, a nikada nije krila koliko je vezana za nju.

"OSTALA SAM SAMA KAO PAS" Jovana Jeremić šokirala objavom iz ORONULOG stana, otkrila da samo pred NJIM kleči! (FOTO)

Foto: printscreen/RED TV

Voditeljka Jovana Jeremić jedna je od popularnijih ličnosti na našoj javnoj sceni, međutim, nije uvek bilo tako, te joj je do pre samo četiri godine bilo veoma teško.

Jovana je sada objavila fotografiju od pre nekoliko godina iz starog stana u kojem je živela sa ćerkicom Leom. Kako je istakla, taj period joj je bio veoma težak jer se borila da preživi, a ostala je sasvim sama.

- Ovu sliku ću čuvati večno da se setim odakle sam krenula i koliko je nekad bilo teško. Imala sam samo san koji je bio vredniji od mog spavanja. Svojim radom i rezultatima napravila sam revoluciju u srpskim medijima, ali i svoju ličnu revoluciju. Prvo sam ostala sama kao pas, pa sam postala jaka kao vuk. Verujte u svoje snove. Ja sam uvek znala tačno šta želim. Svojim zdravim životom bez poroka, disciplinom Spartanca, dobrim duhom i radnim navikama, idejama i genijalnošću, dobrim odnosom prema čoveku, kroz 4 godine sam promenila život iz korena - napisala je voditeljka, te nastavila:

 

 

- Donosila sam odluke koje nisu bile popularne, ali su bile lekovite. Bolelo me je, ali sam odlazila jer sam znala šta hoću od sebe i svog života, znala sam i koga hoću, a najpre sam spoznala u sebi šta neću i kako neću. Moj jedini saveznik je bio Bog koji mi je nametao moje ljude na putu borbe. Moje prave iskonske prijatelje i poslovne saradnike. Zato jedino pred njim klečim. Jer je na mom životnom putu, kroz lična stradanja, od mene napravio boljeg čoveka. Vrednog pažnje - napsala je Jeremićeva u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading