ŠOK SNIMAK VODITELJA KAKO IZVODI STRIPTIZ UŽIVO U PROGRAMU: Počeo da se uvija, kamere sve zabeležile! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković doživela šok uživo u emisiji.

ŠOK SNIMAK VODITELJA KAKO IZVODI STRIPTIZ UŽIVO U PROGRAMU: Počeo da se uvija, kamere sve zabeležile! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

U jutarnjem programu na Red televiziji možemo svašta očekivati, a ovog puta u epicentru šoka bila je voditeljka Sanja Stanković

Naime, kako su voditelji poznati da prave urnebesan šou, Sanja se ovog puta našla u iznenađujućoj situaciji, kada je njen kolega počeo da izvodi striptiz uživo u programu. 

 

Ona je sedela na stolici, dok je voditelj energičnim pokretima oponašao stripera. U jednom trenutku situacija je izmakla kontroli, pa je Sanja počela da se smeje na sav glas.

 

 

 

Podsetimo, nedavno je Sanja Stanković imala je peh uživo u programu, a kamere su sve zabeležile. Obučena u dugu, crvenu haljinu i visoke potpetice, završila na patosu. Gost u studiju je bio trener koji je želeo da testira i Sanju i njene kolege.

Doneo je loptu za vežbanje, na koju su voditelji morali da budu naslonjeni sve vreme dok je on šutira, i pokušavaju da održe ravnotežu. Kada je Sanja došla na red, zamolila je "da se lopta ne šutira kao ona fudbalska", namestila haljinu, izula štikle i ipak završila na patosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading