VRAĆA SE NA JADRAN: Dejan Radonjić blizu klupe tima iz AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

14.03.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak bi ekspresno mogao da se vrati na mesto uspeha.

VRAĆA SE NA JADRAN: Dejan Radonjić blizu klupe tima iz AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Cedevita Olimpija želi da na mesto trenera prvog tima dovede Dejana Radonjića, nakon što su raskinuli saradnju sa Juricom Golemcem.

Golemac je tri godine sedeo na klupi tima iz Ljubljane, nakon što je stigao iz Primorske, ali je usled serije izuzetno loših rezultata uprava kluba odlučila da mu uruči otkaz.

Do daljnjeg će ekipu voditi Miro Alilović, dok će uprava raditi na pronalaženju novog trenera.

Ubrzo nakon raskida saradnje sa Golemcem, pojavila se vest da bi Dejan Radonjić mogao da preuzme Cedevitu. Crnogorski trener je najuspešniji trener na Jadranu, osvajao je pet titula ABA lige sa Crvenom zvezdom, a u Ljubljanu bi mogao da dođe nakon što je završio svoju epizodu u grčkom Panatinaikosu.

Foto: Tanjug/AP

Dejan Radonjić, nekadašnji trener Crvene zvezde

Svoju trenersku karijeru je započeo u ekipi Budućnosti, sa kojom je osvojio sedam titula Crne Gore, zatim je vodio i Zvezdu u dva navrata, a sa timom sa Malog Kalemegdana je osvojio pet titula ABA lige, pet kupova Radivoja Koraća, kao i pet Superliga. U karijeri je vodio i Bajern iz Minhena, sa kojim je u obe sezone bio šampion Nemačke.

Cedevita Olimpija je trenutno na četvrtom mestu na tabeli regionalne lige, sa 14 pobeda i šest poraza, dok je u grupi A Evrokupa na poslednjem mestu, bez šansi da izbori plasman dalje, pošto imaju samo tri trijumfa iz 15 odigranih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading