OVO JE 18 GODINA STARIJI SUPRUG VODITELJKE SLAGALICE: PoznatI je PROFESOR i sa njim ima DVOJE DECE! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jelena Simić je u martu 2020. godine počela da vodi kultni kviz "Slagalica", ali je ubrzo saznala da je u drugom stanju, pa je otišla na porodiljsko odsustvo.

OVO JE 18 GODINA STARIJI SUPRUG VODITELJKE SLAGALICE: PoznatI je PROFESOR i sa njim ima DVOJE DECE! (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Jelena se nedavno vratila na male ekrane, a malo ko zna da je njen suprug 18 godina stariji Dragan Simić, dekan i profesor Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

On je inače, znatno stariji od nje, a da uživaju u skladnom braku govore i brojne zajedničke fotografije koje voditeljka objavljuje sa svojim suprugom.

 

 

Podsetimo, voditeljka sa profesorom ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.

- Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun - kazala je Jelena nedavno.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Jelena i Dragan Simić

Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci - dodala je za "Hello" Jelena, koja je današnjeg muža upoznala na fakultetu.

Jelena na društvenim mrežama neretko deli fotografije sa emotivnim partnerom, a u komentarima im često poručuju da su idealan par.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading