JEREMIĆKA PRIZNALA DA JE GREŠILA U MLADOSTI: Bila sam i ja LJUBAVNICA, naučila sam lekciju i mnogo je bolelo!

Autor:

Zabava

28.02.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tu priču sam uvučena lažima i kad sam shvatila, odmah sam izašla iz te priče, samo jednom mi se to desilo i to kad sam bila vrlo mlada, priča voditeljka.

JEREMIĆKA PRIZNALA DA JE GREŠILA U MLADOSTI: Bila sam i ja LJUBAVNICA, naučila sam lekciju i mnogo je bolelo!

Foto: Republika

Jovana Jeremić

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić danas javno osuđuje žene koje pristaju da budu druge pošto je, kako kaže, izvukla lekciju života, kada je u mladosti i sama bila izmanipulisana da bude ljubavnica. Jeremićka je progovorila o periodu života kad je bila s oženjenim muškarcem, pa naglasila da to ne bi ponovila nikada više.

- Samo jednom mi se to desilo i to kad sam bila vrlo mlada. Nije me koštalo koliko me je bolelo. U tu priču sam uvučena lažima i kad sam shvatila, odmah sam izašla iz te priče. Tad sam shvatila da muškarac mora biti razveden ili u fazi razvoda pre bilo čega što žena želi s njim - ispričala je Jovana za Skandal, pa otkrila da trenutno ima više udvarača.

- Mnogi bogati muškarci iz inostranstva se otimaju oko mene, to je istina. U pitanju su svetski ljudi. Trenutno sam u fazi biranja. Upravo sam se vratila s ručka na koji sam otišla u četiri sata, a vratila se kući u 23. Iskreno, ima više kandidata, upoznajem ih, ali ovaj put biram muškarca za ceo život. Dosad su to bili muškarci koji su bili pravi izbor za taj momenat, koji su me formirali, i zato danas znam šta hoću, a ja hoću svetskog čoveka.

Foto: PrintscreenInstagram

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka je uverena da će naći čoveka koji će moći da joj parira.

- Ne da sam sigurna, nego sam ubeđena da ću naći nekog ko će biti daleko jači od mene u svakom smislu. Samo takav ide uz Jovanu. Ako ga nađem, udaću se, ako ne, neću, ja sam inače ispunila formu - poručila je Jovana, te priznala da bi bez problema ušla u rijaliti kao takmičar:

- Za veliku lovu, što da ne?! Ako je velika lova, ušla bih, ali to nije moj senzibilitet, mogla bih to da radim eventualno uz jutarnji program.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić o starletama

Jovana je na kraju priznala da je najviše zla doživela od starleta, zbog čije sprege s mafijom je angažovala i obezbeđenje.

- Sve je to na mene ostavilo veliku traumu. Ja sam bila bezbednosno ugrožena dok sam bila sama s detetom u drugoj državi, nisam se osećala bezbedno. To su bile ozbiljne pretnje po život zbog priča koje sam radila. Dešavalo se da ugledam nekog dečka na ulici i pomislim da će nešto da mi uradi. Imala sam obezbeđenje, firma mi je sve obezbedila, sad je to sve iza mene, više se ne plašim, zahvaljujući mojoj državi, sad sam zaštićena - zaključuje Jovana.

Seki treba humanitarna pomoć

Nakon konflikta koji je imala sa Sekom Aleksić Jeremićka otkriva na koji način će nastaviti saradnju s pevačicom.


- Moj konačan odgovor Seki biće pesma koju ću joj napisati. Njoj je potreban hit, to je evidentno. Pošto sam ja navikla na moto "Ko tebe kamenom, ti njega hlebom", mislim da je najbolje da se tako završi. To će biti moja humanitarna pomoć u poslednji čas da joj spasem karijeru. Ona mora više da radi na sebi, manje da ogovara koleginice i da nauči da poštuje ljude koji radom napreduju, a nju ne diraju - rekla je Jovana.

Foto: printscreen/Kurir TV

Jovana Jeremić o Seki Aleksić

Prijovićka je nova Ceca

Posle nastupa s Acom Lukasom i Aleksandrom Prijović, s kojima je imala priliku i da ukrstiti glasove, Jeremićka je progovorila o estradnim umetnicima.


- Obožavam Aleksandru, ona je moja miljenica. Prvu pesmu koju napišem pokloniću njoj. Ona je nova Ceca Ražnatović. Ceca je opet priča za sebe, ona je evergrin i nema konkurenciju, kao što je nema ni Lukas - istakla je Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Zemunka

28.02.2023 09:26

Nismo se uvek slagale u mišljenjima, ali za ove reči o grehu preljube i rasturanju tuđih porodica si me kupila. Veliki pozdrav! Bliznakinja