PRESTRAŠNO I MORDIBNO! Bivša Kojićeva ljubavnica otkrila nove šok-detalje: Keba je hteo da iskopa mrtvog Rođu iz groba, samo da dokaže da nije otac moje ćerke!

Autor:

Zabava

13.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hteo je da se na mrtvom čoveku uradi DNK analiza. Stalno je pominjao neke muškarce jer je bio ljubomoran i mislio je da ga varam, priča Ljiljana Jevremović.

PRESTRAŠNO I MORDIBNO! Bivša Kojićeva ljubavnica otkrila nove šok-detalje: Keba je hteo da iskopa mrtvog Rođu iz groba, samo da dokaže da nije otac moje ćerke!

Foto: ATA Images

Folker Dragan Kojić Keba pre braka s bivšom suprugom Oljom imao je romansu s tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koja je sada iznela šok-detalje o tome kako je pevač svojevremeno hteo da ekshumira telo kolege Rođe Raičevića ne bi li se utvrdilo da je možda on otac Ine, ćerke koju ima iz veze s njom. Ljiljana je otkrila šok-detalje o tome kako je Keba na sve načine pokušavao da dokaže da dete nije njegovo i nije birao sredstva da se ogradi od cele priče.


- Iz ove perspektive to će nekome izgledati smešno, ali je zapravo morbidno. Keba je pominjao razne muškarce, on je bio opsesivno ljubomoran dok smo bili u vezi jer je mislio da ga varam. Kad je pomenuo da bi trebalo da se iskopa Rođa i da se uradi DNK analiza, ja sam bila u šoku. Rekla sam sudiji da Keba, što se mene tiče, može da uradi DNK testove svim muškarcima u Srbiji uzrasta od 18 do 50 godina. Ja se ne bojim toga, ali će to gospodin morati da plati ako već hoće tako. Mislim da je tada sudija njemu rekla: "Pa zašto vi prvi ne uradite test, pa ćemo onda dalje raditi ako vi niste otac" - objasnila je Jevremovićka, koja je nedavno opet podsetila javnost kako su se Kojić i ona upoznali i počeli da viđaju:

Foto: Pink TV/printscreen/youtube.com

Kebina bivša ljubavnica Ljiljana Jevremović

 


- Upoznali smo se kad je on tek počeo da gradi karijeru. Nije bio bogat, imao je samo polovinu kuće. Ja sam imala više od njega. Recimo, izlazimo iz mog stana i on me tera da gasim sijalice i štedim struju, a ja je plaćam. Već mu je bilo u krvi da štedi i da se stiska. Više je živeo kod mene nego kod kuće, gasio je telefon, govorio da je na tezgi. Čim sam zatrudnela, ja sam mu rekla. On je želeo dete, ali ja sam imala zdravstvene probleme i čak sam ga psovala. On je zapravo uhvatio mene na dete, ne ja njega. Situacija se dešava u mom stanu. Bili su mi plodni dani. Ja sam donela kondome, a on ih je bacio sa terase i tada sam ostala u drugom stanju. Nemam ništa od toga da bilo šta od ovoga izmišljam, meni popularnost ne treba.


Dok je Ljiljana pokušavala da dokaže da je Keba otac njene ćerke, tužila ga je i za neisplaćene alimentacije, a on je tvrdio da je svaku isplatio. Pored toga, svaku priliku je koristio da demantuje očinstvo, pa je 14 puta odbio da uradi DNK test.


- Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odeljenja na Dedinju. Poslednja dva meseca primam 15.000 dinara neto mesečno. Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara. Svakako su alimentacije koje su tražene uredno namirene - pričao je Keba.


Olja i Keba su me maltretirali,
beba je mogla da umre


Jevremovićka je pričala i o tome kakvo je maltretiranje trpela od Kebe i njegove bivše supruge Olje, te i da je prošla golgotu kad joj je dete bilo u bolnici.

Foto: Printscreen Youtube

Rođa Raičević

 


- Na vrat su mi se kačile Kebina žena Olja i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život. One mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostranstvu. Ja se prestravljena borila za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa, osim mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i danas čuvaju, gde se čuje kako se Olja Kojić sa svojim drugaricama smeje mojim majčinskim vapajima, smeje se jednoj majci, koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se tresem uvek kad pričam o tome - objašnjavala je Ljiljana.


Rekao je da neće da leči
dete koje ima astmu


Ljiljana je pomenula i jezive Kebine reči koje je izgovorio u sudnici u vreme kad je dete imalo ozbiljne zdravstvene probleme.


- Sećam se kada je u sudnici rekao da neće da leči dete koje ima astmu. To ne možeš da izgovoriš za kuče na ulici, ko bi to izgovorio? To je neka monstruozna rečenica i svi u sudnici smo tada ostali u šoku. Ina nikada nije videla more, sve moje pare su se istopile. Mi smo se preselile u vikendicu i ja sam prodavala torbe šanel, prada, garderobu i tako dalje za sir i jaja, nisam mogla baš da dozvolim da mi poklanjaju, a rasprodavala sam i nameštaj. Ja ni u snu nisam mogla da sanjam da ću ostati bez posla. Došao je "Grand" i čula sam da su se okretali telefoni: "Nemoj slučajno da si s njom", sreća, pa nas je bog pogledao.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading