SKANDAL NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Voditelj bacio ZMIJU na učesnicu, ona PRETERNULA OD STRAHA! Izletela iz "GRN RUMA" kao furija! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.03.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz tima grupe "The Gift" demonstrativno je napustila "grin rum" zbog neslane šale sa zmijom.

SKANDAL NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Voditelj bacio ZMIJU na učesnicu, ona PRETERNULA OD STRAHA! Izletela iz "GRN RUMA" kao furija! (FOTO)

Foto: PrintscreenRTS

Druge polufinalne večeri takmičenja "Beovizija" nastupila je grupa "The Gift", a umalo da izbije skandal zbog voditeljskog para, koji je rešio neslano da se našali sa njima.

Naime, voditeljski par Stefan Popović i Kristina Radenković na takmičenju za "Pesmu Evrovizije 2023" želeli su da se našale sa čuvenom grupom, pa su umesto medvedića i plišanih igračkica na njih bacili zmiju.

Jednom se desilo da je na njihovom nastupu zmija, a pevač je otkrio da je tada pobedio svoj strah.

 

 

Ovoga puta Stefan je izvukao zmiju, a pratilja grupe "The Gift" je spustila glavu svom kolegi u krilo, a zatim i demonstrativno ustala.

Iako je bila u pitanju igračka, devojka koja se nalazila do pevača se prepala, pa je demonstativno ustala i napustila svoje mesto.

- Možemo bar pesmom da završimo ovo nije baš dobro prošlo - rekla je Kristina, nakon čega su zapevali.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading