LEGENDA PARTIZANA PODIGLA GROBARE NA NOGE: Fenomenalna vest za crno-bele pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

11.03.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se bivši predsednik, pun optimizma pred ključne borbe za top 8.

LEGENDA PARTIZANA PODIGLA GROBARE NA NOGE: Fenomenalna vest za crno-bele pred nastavak Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Bivši predsednik Partizana Nikola Peković rekao je da ima puno poverenje u trenera Željka Obradovića i crno-bele uoči ključnih bitaka za plasman u top 8 Evrolige.

- Partizan je deo života, proveo sam godine u Beogradu. Svi mi koji smo igrali u Željkovim ekipama i u Partizanu, svesni smo da je to proces koji zahteva vreme. Dostigli su nivo forme i igraju na zavidnom nivou. Koliko je Željku stalo za Partizan, najbolje možete da vidite po njegovom radovanju u Bolonji. I u slučaju da ne uđu u plej-of već su postigli veliki uspeh. Iz sveg srca navijam da uđu, pogotovo što znam da je Željko kad uđe u TOP 8 na svom terenu. U njemu i na fajnal-foru se savršeno snalazi. Tada igra šah i po ličnom iskustvu mogu da kažem da je u tome velemajstor da sve postavi i organizuje na najbolji način. Kad se dođe do toga, a iskreno se nadam da će doći, može da se očekuje i nešto što nismo mogli da sanjamo - izjavio je Peković za „Sportski žurnal“.

Republika

Foto: Starsport

Žocov Partizan može daleko da dogura - Pekmen o dometima voljenog kluba

Podsetimo da je "parni valjak", koji je u dosadašnjem delu elitnog takmičenja upisao 15 pobeda, u grupi timova koji dele šesto mesto na tabeli, a kladionice ne veruju da će srpski predstavnici ostvariti prolaz u doigravanje...

Partizan će, posle večitog derbija zakazanog za ponedeljak, gostovati Efesu u Istanbulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading