PARTIZAN OSTAJE BEZ TOP 8 EVROLIGE? Vrhunsko NEPOŠTOVANJE prema crno-belima UPRKOS silnim pobedama u elitnom takmičenju!

Autor:

Sport

11.03.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" van najužeg kruga favorita da završi među osam najboljih.

PARTIZAN OSTAJE BEZ TOP 8 EVROLIGE? Vrhunsko NEPOŠTOVANJE prema crno-belima UPRKOS silnim pobedama u elitnom takmičenju!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana tokom meča protiv Albe

Borba za plasman u top 8 Evrolige se zahuktava, grobari se silno nadaju da će Partizan ostvariti cilj, ali kladionice ne veruju u crno-bele.

Iako se izabranici trenera Željka Obradovića nalaze na deobi šestog mesta tabele, čak i neki slabije rangirani timovi imaju veće šanse da izbore prolaz u doigravanje.

Tu se prvenstveno misli na dvostrukog uzastopnog šampiona, ekipu Efesa, na koga je kvota tek oko 1,50, dok je na Partizan između 2,30 i 2,40.

"Parni valjak" je na 28 utakmica zabeležio 15 pobeda, baš kao Makabi i Žalgiris. Prolaz izraelskog giganta u top 8 "plaća" tek oko 1,40, dok je na litvanskog oko 2.

Crvena zvezda je, porazom od Panatinaikosa u Atini, svoje šanse svela na domen teorije, a na nju je sada kvota preko 8.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdi treba čudo za top 8

Iz ugla crno-belih, "bukmejkeri" su ponudili kvote i za plasman na Fajnal-for (10), kao i za osvajanje elitnog takmičenja (40).

Podsetimo da će Partizan u narednoj evroligaškoj rundi gostovati Efesu u Istanbulu, a prethodno ga očekuje večiti derbi koji će rešiti pitanje prvog mesta na kraju regularnog dela takmičenja u AdmiralBet ABA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Ves

11.03.2023 15:09

Ako mislite drugacije gospodo ulozite malo novca pa zaradite 2,5 puta! Pokazite kladionici kako treba!

Milr

12.03.2023 16:47

Kakav si naslov napisao kao da kladionice igraju utakmicu a ne tim

Vakmy

13.03.2023 05:34

Da je veca kvota dao bih sve na grobare

Cccccc

13.03.2023 09:52

Pa ima smisla zato što imaju težak raspored, gostuju Efesu i Monaku a dočekuju 3 prvoplasirane ekipe, Olimpijakos, Real i Barsu i Panatinaikos koji je medu najgorima. A treba im vrlo verovatno još 3 pobede za prolaz.