OBOŽAVAM DA KIDAM ZUBIMA SIROVO MESO I DA GA JEDEM RUKAMA: Devojka praktikuje NAJČUDNIJU dijetu ikada - Tvrdi da je nikad zdravija i cilj joj je još čudniji!

Autor: N.J.

Lifestyle

11.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je bila veganka tvrdi da joj je jedenje sirovog mesa promenilo život.

OBOŽAVAM DA KIDAM ZUBIMA SIROVO MESO I DA GA JEDEM RUKAMA: Devojka praktikuje NAJČUDNIJU dijetu ikada - Tvrdi da je nikad zdravija i cilj joj je još čudniji!

Foto: TikTok/ feralfraulein

Mimi Graf je vegan od tinejdžerskih dana, ali je istakla da je to toliko bilo loše za nju da nije bila sigurna kako će izdržati. Sada ima 20 godina i sledi potpuno drugačiju dijetu.

Ona jede sirovu govedinu, piletinu, svinjetinu kao i razne organe poput jetre i bubrega što takođe preferira sirovo.

- Kada sam imala 17 godina, imala sam 39 kilograma, autoimune bolesti i mislila sam da neću doživeti 20. Otkako sam počela da jedem sirovo meso u spektakularnoj sam formi, savršenog sam zdravlja i svakim danom sam sve bolja i bolja u svakom pogledu. Nakon nekoliko godina veganstva, bila sam gotovo nesposobna. U mom dezorijentisanom stanju, jednog dana me obuzeo impuls i odveo do susedne ribarnice gde sam kupila najvećeg lososa koji su imali - priča ona i dodaje:

Foto: TikTok/ feralfraulein

Žena jede sir

- Odmah mi je u želucu krenuo osećaj tople kugle energije koja mi je prostrujala telom i bila sam u potpunoj euforiji. Činilo mi se kao da mi se mozak uključio i telo oživelo. Od tada ganjam taj osećaj. To je započelo moje putovanje ponovnog povezivanja sa svojim instinktima, sledeći intuiciju. Nisam osećala krivicu i nisam više razmišljala o životima životinja. Ako se meso ne ispeče do kraja, te bakterije mogu da uzrokuju trovanje hranom - kaže devojka.

Uglavnom ona konzumira sirovu govedinu i kaže da se tada najbolje oseća.

- Ostatak je uglavnom piletina, svinjetina i riba koju menjam između sirove i lagano kuvane. Ubacujem i organe, prvenstveno jetru, bubrege i koštanu srž koju takođe preferiram sirovu. U restoranima uvek biram jela od sirovog mesa ako je moguće, poput bifteka, carpaccia, cevichea ili sashimija. Zadovoljna sam i malo pečenim odreskom. Cilj mi je da probam jela od sirovog mesa iz svih kultura -  poručuje.

Foto: TikTok/ feralfraulein

Mimi pije jaja

Posebno joj je zabavno da kida meso rukama i zubima, ali to najviše voli da radi kada je sama.

- Ne zaboravljam na bonton. Sirovo meso je za ženstvene devojke, nismo svi bodibilderi - završila je ona za “Sun“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading