NARKOMANKA MUČILA PA PROGUTALA LJUBIMCA: Veterinaru nije bilo dobro na SUDU kada je video snimak, ona se branila OVAKO!

Autor: N.J.

Lifestyle

11.03.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je pomogla hrčku da umre.

NARKOMANKA MUČILA PA PROGUTALA LJUBIMCA: Veterinaru nije bilo dobro na SUDU kada je video snimak, ona se branila OVAKO!

Foto: Shutterstock

Presuda

Majka i zavisnica od droge osuđena je na godinu dana u zatvora nakon što je pojela hrčka svoje ćerke. Ema Parker (39) snimljena je kako seče glodara na pola dok on skiči iz sve snage, a nakon toga ga je pojela. Pojela je obe polovine životinje.

Bolestan video je dostavljan sudu i na njemu se vidi kako prvo gura nož u loptu u kojoj je bio “Mister Nibls” (Gospodin Gricko), dok u drugoj ruci drži flašu vode. Oko nje su se čuli drugi ljudi, a jedan on njih je uzviknuo da je bolesna.

- Žena je zatim izvukla hrčka, koji je trčkarao okolo pre nego što ga je posekla nožem, pa zatim uštinula za vrat dok je još bio živ kako bi ka presekla - objasnio je tužilac Gordon Holt.

Foto: Pixabay

Narkoman drži špric

Na saslušanju, tvrdi je da je samo pomagala životinji da umre jer je ranije njen pas ugrizao za vrat životinju.

Na sudu je svedočio i veterinar sa 27 godina iskustva, koji je rekao da je hrčak, pored bola, pretrpeo i strašnu traumu jer su ove životinjice u prirodi plen predatora i itekako osećaju strah.  Istakao je da nikada tokom svoje karijere nije čuo neku životinju da tako skiči.

Inače, ova žena ranije je bila osuđivana zbog dve krađe, a tokom 15 godina ona u kući drži razne životinje. Zbog celokupne situacije, oduzeta su joj dva psa koja ima, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading