KAKO BILO ŠTA RADIŠ SA NOKTIMA DUŽINE 56 CM?! Uložila u njih 10. 000 evra, nije ih sekla 40 godina, a evo kako funkcioniše svakodnevno

Autor: N.J.

Lifestyle

09.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite da ne sečete nokte 40 godina.

KAKO BILO ŠTA RADIŠ SA NOKTIMA DUŽINE 56 CM?! Uložila u njih 10. 000 evra, nije ih sekla 40 godina, a evo kako funkcioniše svakodnevno

Foto: Facebook/ LaRue's Nails

Ova žena je svoj entuzijazum dovela do krajnjih granica! Žena iz Amerike LaRue Drumod poslednjih 40 godina posvetila je noktima, i to doslovno! I njena opsesija noktima uopšte nije bila jeftina, ona je na to potrošila čak 10. 000 evra!

Njena ljubav prema noktima počela je u detinjstvu kada je naletela na ženu koja je imala baš duge nokte. Tada je pričala sa kozmetičarkom, jer je često grickala nokte i želela je sve da promeni kako bi joj bile kao kod osobe koju je srela.

- Kad sam bila mlada, grickala sam svoje zanoktice dok ne prokrvare. Ali uz odlučnost i podršku svoje porodice, uspela sam se rešiti te navike - priča žena.

Od tada ona je redovno išla na manikir. Sada ima nokte koji su dugački čak 56 centimetara!

Foto: Facebook/ LaRue's Nails

Žena ima duge nokte i pokazuje ih

Ipak priznaćete da ne bi svako pristao da joj radi nokte te dužine. Ona posećuje jednu kozmetičarku već godinama, i smatra da je i ona zaslužna za njeno "putovanje". Kada radi nokte za to mora da odvoji skoro ceo dan.

- Ona od boja i dizajna pravi drugi nivo. Rezervišem dan samo za sebe i ja joj budem jedini klijent tog dana jer je potrebno osam sati da to uradi - objašnjava žena.

Koliko god da je ona zadovoljna i širi takvu energiju, ljudi koji vide njene nokte, zgroze se. Na ulici je gledaju sa pogledima gađenja. Istakla je da bez obzira na dužinu noktiju ona funkcioniše normalno. Čuva decu, može da zaveže pertle i koristi telefon najnormalnije, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading