MORAO JE TO DA URADI: Obradović povukao RADIKALAN POTEZ dan posle večitog derbija!

Autor:

Sport

14.03.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana otkrio plan pred susrete sa Efesom i Olimpijakosom, doneo je odluku koja će se dopasti njegovim izabranicima.

MORAO JE TO DA URADI: Obradović povukao RADIKALAN POTEZ dan posle večitog derbija!

Foto: Starsport

Razgovor Obradovića i Kampaca

Košarkaši Partizana okreću se meču sa Efesom, a trener crno-belih Željko Obradović čini sve što je u njegovoj moći da osveži ekipu pred izazove koji će odrediti ishod sezone u eliti i AdmiralBet ABA ligi.

Stoga, Žoc je odlučio da svojim izabranicima da slobodan vikend, po povratku iz Istanbula, usled odlaganja meča protiv Budućnosti u "Morači" zbog crnogorskih izbora.

Mi ćemo probati da osvežimo ekipu, igrači će dobiti slobodno, daću im taj vikend, mislim da će im dobro doći. Dobra je stvar što posle toga imamo meč sa Olimpijakosom tek u petak, imaćemo četiri vezana dobra treninga, ne pamtim da smo u tom ritmu trenirali od kada. Ali posle toga imamo paklen raspored, u 10 dana 5 utakmica, Olimpijakos, Olimpija, Barselona, Real, FMP, to nas čeka, trebaće nam ovaj vikend da se osvežimo i posle da treniramo najbolje moguće - objasnio je svoju odluku trofejni stručnjak, koji je još jednom istakao važnost slavlja u večitom derbiju, na planu samopouzdanja.

- Svaka pobeda donosi samopouzdanje, utakmica je mnogo ove sezone. Način na to kako smo počeli i završili utakmicu pokazuje da igrači veruju u sebe, ali zaboravljamo šta je bilo, okrećemo se novoj utakmici.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan vikend - igrači Partizana nagrađeni od Obradovića

Dvostruki uzastopni prvak Evrope najpre igra zaostalu utakmicu protiv Real Madrida, ali je treneru Erginu Atamanu "parni valjak" već u glavi, s obzirom na situaciju na tabeli.

Dvostruki prvak Evrope, oni večeras igraju zaostalu utakmicu protiv Reala. Ono što je bitno jeste da su im se vratili povređeni igrači, pre svega Vasa Micić i Šejn Larkin. Oni su apsolutno najvažniji igrači u njihovom timu. Bobua se oporavio, kako imamo informacije, tako da će igrati u najjačem sastavu, što je naravno uvek dobro da imate za protivnika jednu takvu sjajnu ekipu, koja je poslednje dve godine bila prvak Evrope - naveo je Obradović, a potom je zaključio:

- Činjenica da su oni u ovakvoj situaciji mi deluje neverovatno, dešavale su im se povrede. Kako god, moramo da se spremimo na najbolji način i da igramo normalnu utakmicu. Oni će sigurno biti motivisani, videli smo već izjave trenera Atamana, koji je rekao da je za njih ova utakmica protiv nas ključna, čak i u odnosu na ovu utakmicu sa Realom. Mislim da će njihova priprema za ovu utakmicu u četvrtak protiv nas biti takva da će želeti da odigraju najbolje protiv nas.

Duel u Istanbulu biće odigran u četvrtak sa početkom od 18 časova i 30 minuta, a Partizan trenutno ima dve pobede više od turskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading