VERUJU MU: Srbin i Junajted zajedno u Sevilji!

Autor:

Sport

14.03.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crveni đavoli" su u prvom meču na Old Trafordu slavili sa ubedljivih 4:1, tako da je pred ekipom Betisa vrlo težak zadatak.

VERUJU MU: Srbin i Junajted zajedno u Sevilji!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović biće glavni sudija na revanš meču osmine finala Lige Evrope između Betisa i Mančester junajteda, koji će biti odigran u četvrtak od 18.45 u Sevilji, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Republika

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Jovanoviću će pomagati sunarodnici Uroš Stojković i Milan Mihajlović. UEFA je za četvrtog arbitra meča u Sevilji odredila Novaka Simovića. U VAR sobi biće Italijani Paolo Valeri i Danijele Doveri.

Utakmica na Benito Viljamarinu Jovanoviću će biti sedma evropska u Evropi ove sezone. Pet je sudio u Ligi šampiona, jednu u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje i još jednu u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Takođe je bio glavni arbitar dva meča u Ligi nacija.

Mančester junajted je u prvom meču na Old Trafordu slavio sa ubedljivih 4:1, tako da je pred ekipom Betisa vrlo težak zadatak. Revanš je zakazan za četvrtak od 18.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading