OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Aktuelni šampion Srbije poslao poruku Draganu Džajiću!

Autor:

Sport

14.03.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želimo mu uspešan mandat i sigurni smo da će uz njega svi fudbalski centri u Srbiji napredovati, te da ćemo moći da budemo ponosni na sve ono što se dešava u Fudbalskom savezu Srbije."

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Aktuelni šampion Srbije poslao poruku Draganu Džajiću!

Foto: Starsport

Dragan Džajić

FK Crvena zvezda čestitala je Draganu Džajiću na izboru  predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

- Sigurni smo da će Džajić iskustvom, integritetom, autoritetom i odnosom prema radu, doprineti napretku srpskog fudbala, jer se radi o čoveku koji je mnogo puta dokazao, kao rukovodilac, da zna kako se postižu rezultati. Ime Dragana Džajića je garant dobrih rezultata reprezentacije Srbije. Želimo mu uspešan mandat i sigurni smo da će uz njega svi fudbalski centri u Srbiji napredovati, te da ćemo moći da budemo ponosni na sve ono što se dešava u Fudbalskom savezu Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Džajić

Podsetimo, Dragan Džajić izabran je za novog predsednika FSS na Izbornoj skupštini koja je održana u Staroj Pazovi. Za Džejićev izbor glasalo je 78 kandidata, a novi čelnik srpske "kuće fudbala" izrazio je zadovoljstvo što mu je ukazano poverenje, uz obećanje da će pružiti svoj maksimum na novoj funkciji.

Kao jedini kandidat, nakon jučerašnjeg odustajanja Nemanje Vidića, odlučeno je da izbori budu obavljeni javno, a prethodno su predstavljeni istorijski finansijski rezultati FSS, kao i plan za 2023. godinu, od strane Jovana Šurbatovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading