NAGRADA ZA ODLIČNE PARTIJE: Samed Baždar u reprezentaciji!

Autor:

Sport

14.03.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno sa mladim napadačem, debitant na spisku selektora Gorana Stevanovića je i 20-godišnji golman Ivan Guteša. U pitanju je čuvar mreže Grafičara.

NAGRADA ZA ODLIČNE PARTIJE: Samed Baždar u reprezentaciji!

Foto: Starsport

Samed Baždar

Napadač Partizana Samed Baždar dosad je bio u omladinskoj, a odsad će nositi dres mlade reprezentgacije Srbije. Talentovani špic crno-belih jedan je od novajlija selektora Gorana Stevanovića za naredno okupljanje "orlića" i dva testa uoči početka kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2025. u Slovačkoj.

Republika

Foto: Starsport

Samed Baždar

Zajedno sa Baždarom, debitant na spisku selektora Gorana Stevanovića je i 20-godišnji golman Ivan Guteša. U pitanju je čuvar mreže Grafičara, jesenas član omladinske ekipe, a od zime prvi golman ekipe sa Senjaka, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Prvi kontroli meč u martovskom terminu mlada reprezentacija igra sa Italijom u Bačkoj Topoli (24.3), a drugi u Marbelji sa SAD (28.3).

Na spisku se nalaze 24 igrača:

Golmani: Filip Stanković (Volendam), Veljko Ilić (TSC), Ivan Guteša (Grafičar);

Defanzivci: Viktor Rogan (Čukarički), Uroš Lazić (Radnik), Mihajlo Ilić (Partizan), Nemanja Đeković (Napredak), Uroš Drezgić (Čukarički), Andrej Đurić (Domžale), Lazar Mićić (Loznica), Vladimir Prijović (Napredak), Mitar Ergelaš (Novi Pazar);

Vezisti: Nikola Stanković (Napredak), Nikola Petković (Kroun Legasi, SAD), Aleksa Đurasović (Spartak), Igor Miladinović (Čukarički), Vladimir Lučić (Čukarički), Nikola Knežević (Napredak), Nikola Jojić (Mladost, Lučani), Jovan Mituljikić (Mladost GAT), Nemanja Jović (Partizan), Stefan Mitrović (Crvena zvezda);

Napadači: Petar Ratkov (TSC) i Samed Baždar (Partizan).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading