"VAŠE IDIOTARIJE SU VISOKA MODA, A MOJI MINIĆI VAM BODU OČI" Rada Manojlović žestoko udarila na transrodnu glumicu, internet se usijao! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu je jako iznerviralo to što kreacije nekih svetskih faca mnogi hvale, dok bi nju za isti autfit modni stručnjaci "razapeli".

"VAŠE IDIOTARIJE SU VISOKA MODA, A MOJI MINIĆI VAM BODU OČI" Rada Manojlović žestoko udarila na transrodnu glumicu, internet se usijao! (FOTO)

Foto: printscreen/blic tv

Transrodna glumica, model i aktivistkinja za LGBT prava, Hanter Šafer, pojavila se na žurci "Veniti fera", gala događaju koji se tradicionalno odvija nakon dodele Oskara, u izdanju koje je izazvalo lavinu komentara po internetu.

Iako je bilo tu nekih poprilično velikih modnih promašaja, šokantan stajling koji je ponela Hanter Šafer definitivno je najviše šokirao svet. Mnoge svetske i domaće zvezde nisu ostale imune na njenu pojavu, a između ostalog i pevačica Rada Manojlović koja je dala svoj komenar na ovu temu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hanter Šafer

- A na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju "vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda" trte - mrte. "Ovo je moda Radmila, ti to ne razumeš", more marš! Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek "imaju neku poruku", a moji minjaci vam bodu oči - poručila je vidno iznervirana pevačica.

 

 

Podsetimo, Rada je često bila na meti negativnih kritika u vezi oblačenja i same mode, ali pevačicu to posebno ne dotiče jer kako je više puta isticala, ne mari za tuđe komentare i nosi ono u čemu se oseća dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading