SKANDAL NA NASTUPU ACE LUKASA! Folker od fana tražio da mu učini ŠOK USLUGU, mladić ga gleda u NEVERICI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.03.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas na nastupu tražio je od fana da mu zapali cigaretu.

SKANDAL NA NASTUPU ACE LUKASA! Folker od fana tražio da mu učini ŠOK USLUGU, mladić ga gleda u NEVERICI! (VIDEO)

Foto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas poznat je po ležernosti tokom svojih nastupa, a na jednom od njih on se usred pesme obratio mladiću kako bi mu tražio nešto.

Naime, na snimku koji je obišao sve družtvene mreže, vidi se kako zbunjeni momak nemo stoji kada mu je Aca najpre tražio cigaretu, a potom mu je vratio. I dok je dečko gledao zbunjeno, Lukas mu je s bine govorio da mu upali cigaretu i tako mu je da.

 

 

Nakon što je mladić uradio kako mu je folker tražio, Aca je nastavio da peva pesmu "Bajpas", a dečko se okrenuo i šokirano se vratio u publiku.

Inače, nije retkost da pevači svašta dobijaju od svojih fanova iz prvih redova, ali do sada nije viđeno da neki obožavalac izvođaču na bini pruži cigaretu.

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Aca Lukas tražio od fana da mu zapali cigaretu

Lukas je jednom prilikom govorio o svojim porocima u koje ne svrstava cigarete, ali je jedan posebno izvodjio. On je tom prilikom priznao da li mu nedostaje para:

Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora da se ima. Oni koji godinama konstantno rade i koji su u vrhu, ne bi trebalo da imaju velike finansijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo - istakao je pevač, a zatim dodao na šta najviše troši novac:

- Na kocku (smeh). Šalim se, ne kockam se više. Došao sam u godine kada nema više zezanja. Volim da odem u kafanu i popijem sa društvom. Da vozim dobar auto. Volim da putujem, ali i da trošim novac na decu - kazao je Lukas.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aca Lukas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading