KO JE OVDE LUD?! Aca Lukas uhvaćen u laži - najavljivao nastup, a sad tvrdi da ga nije ni ZAKAZAO! Sam sebe ukopao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.02.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas ukopao sam sebe najavama za nastup u Parizu, da bi sada rekao da je sve lažna informacija, iako je lično kroz snimke pozivao ljude da kupe kartu.

KO JE OVDE LUD?! Aca Lukas uhvaćen u laži - najavljivao nastup, a sad tvrdi da ga nije ni ZAKAZAO! Sam sebe ukopao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Aca Lukas

Folker Aca Lukas ponovo je uhvaćen u laži! Naime, pevač je već neko vreme ushićeno najavljivao nastup u Parizu, da bi sada demantovao sam sebe da je uopšte zakazao koncert u glavnom gradu Francuske.

I tako smo na njegovom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram gotovo svakodnevno mogli da vidimo kako se snima telefonom i poziva ljude da kupe kartu i posete njegov koncert, najavljući spektakl sa svojim bendom, međutim, od njegovog nastupa, po svemu sudeći, nema ništa.

 

 

- Dragi moji, vidimo se 4. marta u Parizu. Voli vas Aca Lukas - govorio je folker.

Međutim, sada na Acinom profilu stoji objava reklame za pomenuti nastup na kojoj piše da Aca nastupa 4. marta u jednom pariskom klubu, ali da je u pitanju lažna informacija.

Lažna reklama, Aca Lukas ne nastupa 4.3. u Parizu - stoji u objavi na društvenoj mreži Instagram koju je podelio pevač.

I ko je sad ovde lud? Aca Lukas, koji sada demantuje da je uopšte zakazao koncert u Francuskoj, iako snimci koje je objavljivao definitivno govore da je folker imao u planu da nastupa za svoju publiku u Parizu, a sada krivi organizatore, ili narod, koji kupuje karte za nepostojeće koncerte? Jedno je sigurno - folkerovom bezobrazluku i njegovom timu nema kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading