OVAKO IZGLEDA KAD SLOBA SLAVI ROĐENJE SINA! Radanović se latio mikrofona, pa zapevao prijateljima sa Kosova - OVU pesmu je posvetio nasledniku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.02.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović dobio je sina Damjana, a na proslavi povodom njegovog rođenja, pevač je zepevao patriotske pesme.

OVAKO IZGLEDA KAD SLOBA SLAVI ROĐENJE SINA! Radanović se latio mikrofona, pa zapevao prijateljima sa Kosova - OVU pesmu je posvetio nasledniku! (VIDEO)

Foto: Republika

 

 

Sloba Radanović juče je po prvi put postao otac, kada se njegova supruga Jelena porodila i na svet donela dečaka, kojem su ponosni roditelji dali ime Damjan. Pevač je ovim povodom organizovao gala proslavu u svom restoranu na Adi Huji, među kojima su se našli brojni članovi porodice i prijatelji, kako sa estrade, tako i van javnog sveta, koji su slavili do kasnih sati.

Ipak, da je najveseliji bio Sloba govori i činjenica da se u više navrata latio mikrofona, te zapevao kako svoje, tako i pesme svojih kolega i tako doveo atmosferu do usijanja na privatnoj proslavi koju je brzo organizovao. I dok se Jelena oporavlja od porođaja na privatnoj klinici, Radanović je slavio rođenje prvog sina uz patriotske pesme.

Naime, kako su se među zvanicama našli i Slobini prijatelji sa Kosova i Metohije, pevač je zapevao pesmu Milomira Miljanića Miljana simboličnog naziva "Sine moj" uz stihove: "Sine, sine moj, zaklinje te otac tvoj, kada čuješ da te zovu sa Kosova braća tvoja, idi, sine, pomozi im, idi, srpska krvi moja".

Podsećanja radi, Sloba Radanović jedan je od prvih sa domaće javne scene koji je pružio podršku ranjenim dečacima na Kosovu i Metohiji na Badnji dan od strane Albanca, međutim, to nije jedini put da se pevač oglašavao povodom tamošnje teške sitaucije, te više puta apelovao da se pruži pomoć srpskom narodu. Inače, Radanović sa suprugom Jelenom često posećuje i manastire na području Kosmeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading