ZAVIRITE NA PRIVATNU PROSLAVU ROĐENJA SINA SLOBE RADANOVIĆA: Ponosnog tatu iscepali, a cela estrada se sjatila na veselje!

Autor:

Zabava

21.02.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović napravio proslavu rođenja sina!

ZAVIRITE NA PRIVATNU PROSLAVU ROĐENJA SINA SLOBE RADANOVIĆA: Ponosnog tatu iscepali, a cela estrada se sjatila na veselje!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Sloba Radanović večeras je upriličio gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu povodom rođenja sina Damjana, a tim povodom je okupio najbliže prijatelje, ali i kolege.

Naime, Sloba je kolege, prijatelje i najbliže okupio u jednom prestoničkom restoranu kraj reke, a sada su isplivale prve fotografije sa proslave.

Na proslavi su među prvima došli Bora Santana sa devojkom Milicom Kemez, mma borac Darko Stošić, narodna pevačica Stanojka Mitrović Ćana u društvu sina, Aca Živanović, koji je mnogima poznat po vezi sa Tamarom Đurić u društvu supruge, ali i još jedan bivši momak pomenute starlete Dejan Palićkoji mu je cepao majcu kao i mnogi drugi.

 

Podsetimo, Jelena Radanović ima dva sina iz prvog braka, dok je Slobi ovo prvo dete, a svom nasledniku su dali ime Damjan koje imaq posebno značenje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading