STRAVIČNE VESTI POSLE OL STARA: Završio sezonu zbog povrede!

Autor:

Sport

22.02.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ozbiljnosti povrede, predviđeno je da će odsustvovati 6-8 nedelja sa parketa, ali se njegov oporavak odužio, a on je završio na operacionom stolu.

STRAVIČNE VESTI POSLE OL STARA: Završio sezonu zbog povrede!

Foto: Tanjug/AP

Tanjug/AP

Košarkaš Čikago Bulsa Lonzo Bol je operisao koleno u septembru 2022. godine i najavljivano je da će se vratiti u januaru, pa u februaru, a sada je objavljeno da je za njega sezona završena.

 

 

- I pored dobrog napretka u oporavku u poslednjih nekoliko meseci, plejmejker Bulsa Lonzo Bol i dalje oseća posledice povrede. S obzirom na vreme koje mu je potrebno da se vrati na teren, doneta je odluka da Bol presedi ostatak sezone. Njegov zadatak će biti da se u potpunosti posveti rehabilitaciji i saniranju povrede, a povratak Bola možemo očekivati naredne takmičarske godine - rekao je je zamenik košarkaških operacija Bulsa Arturas Karnišovas.

Podsetimo, talentovani plejmejker doživeo je peh pre više godinu dana, na utakmici sa Golden stejtom, kada je povredio meniskus levog kolena. Zbog ozbiljnosti povrede, predviđeno je da će odsustvovati 6-8 nedelja sa parketa, ali se njegov oporavak odužio, a on je završio na operacionom stolu.

Bez njegove pomoći Bulsi su završili regularni deo sezone na šestom mestu Istoka sa učinkom 46-36, samo da bi ispali u prvom kolu plej-ofa od Milvokija u pet utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading