ZVANIČNO: Dejan Radonjić SPAKOVAO kofere!

Autor:

Sport

21.02.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos i zvanično otpustio nekadašnjeg trenera Crvene zvezde.

ZVANIČNO: Dejan Radonjić SPAKOVAO kofere!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Kao što je bilo i najavljeno nakon poraza od Olimpijakosa u polufinalu grčkog Kupa, Dejan Radonjić je večeras i zvanično napustio Panatinaikos. Zeleni su na društvenim mrežama potvrdili ovu vest i zahvalili se crnogorskom stručnjakom na svemu urađenom u Atini.

 

 

Radonjić je prošlog leta došao na klupu slavnog kluba nakon odlaska iz Crvene zvezde i potpisao dvogodišnji ugovor. Ipak, rezultati nisu bili na nivou očekivanih. PAO je tek 16. na tabeli Evrolige sa osam pobeda i 16 poraza, u prvenstvu ima dva poraza (Olimpijakos i Aris), a u nacionalnom kupu ga je večiti rival zaustavio u polufinalu

Panatinaikos sada traži novog trenera, a izgleda da mu se prva želja neće ostvariti. Gazda kluba Dimitrios Janakopulos je umesto Radonjića želeo da dovede italijanskog selektora Đanmarka Poceka, ali najnovije vesti sa Apenina glase da on nije zainteresovan za selidbu na klupu Zelenih u ovom momentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading