UŽAS ZA LJUBIMCA GROBARA: Krilni centar ZAVRŠIO SEZONU zbog teške POVREDE!

Autor:

Sport

21.02.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez njega će borba za Top 8 Evrolige biti dodatno otežana.

UŽAS ZA LJUBIMCA GROBARA: Krilni centar ZAVRŠIO SEZONU zbog teške POVREDE!

Foto: Starsport

Zek Ledej u duelu sa Korijem Voldenom i Ogastinom Rubitom

Košarkaš Bajerna Augastin Rubit najverovatnije je završio sezonu zbog teške povrede, koju je zadobio na utakmici Kupa Nemačke.

On se povredio na meču polufinala Kupa, u kom je ekipa Bajerna slavila protiv Albe iz Berlina, ali je taj trijumf skupo platila minhenska ekipa, pošto su zbog povrede ahilove tetive ostali na duže staze bez najboljeg igrača ove sezone.

Povodom ove situacije se oglasio i generalni menadžer Bajerna Marko Pešić, koji je izjavio da je košarkaš već operisan.

- On je operisan u Minhenu. Ne izgleda dobro. To je povreda Ahilove tetive - istakao je Pešić.

Foto: Starsport

Novi peh za Andreu Trinkijerija

Nakon povrede Rubita, Bajernu se šanse za prolaz u nokaut fazu Evrolige dodatno smanjuju, iako činjenica da trenutno imaju samo devet pobeda uz 15 poraza situaciju čini već dovoljno komplikovanom.

Ovo je samo jedan u nizu igrača koji su u nekom trenutku sezone odsustovali zbog povrede, čime je Andrei Trinkijeriju, ljubmicu navijača Partizana, borba za Top 8 u elitnom takmičenju dodatno otežana.

Podsetimo, krilni centar je u januaru mesecu bio najkorisniji igrač u Evroligi, nakon što je pružao sjajne partije, a u ovoj sezoni u proseku beleži 11 poena, uz četiri skoka, u dresu minhenske ekipe.

Trenutno se Bajern nalazi na 14. poziciji Evrolige, sa čak četiri trijumfa manje od osmoplasirane ekipe, pa deluje da je ovom povredom san o plasmanu dalje završen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sergio

23.02.2023 18:46

J.... vas u naslov...