GORE NIJE MOGLO! Vildoza prolazi kroz PAKAO, a Zvezdu čekaju MEČEVI ODLUKE!

Autor:

Sport

21.02.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš tima sa Malog Kalemegdana ima velikih privatnih problema.

GORE NIJE MOGLO! Vildoza prolazi kroz PAKAO, a Zvezdu čekaju MEČEVI ODLUKE!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da stignu do trofeja na Kupu Radivoja Koraća, a pokušaće da uhvate poslednji voz za top osam fazu Evrolige.

I dok crveno-beli na terenu popravljaju formu, njihovom lideru i jednom od najboljih igrača ekipe, Luki Vildozi, ne cvetaju ruže na privatnom planu.

Posle snimka iz jednog noćnog kluba na kom se Vildoza nalazi okružen devojkama i u oblaku dima, usledio je i raskid emotivne veze sjajnog Argentinca i njegove doskorašnje izabranice Ainare Hihon. Tačnije, nije potvrđeno da li je do raskida zvanično došlo, ali ponašanje Vildoze i Ainare govori u prilog tome da situacija nije idealna.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Luka Vildoza

 

Da više nisu zajedno može da se nagovesti zbog toga što je ona obrisala njihove zajedničke fotografije, dok Vildoza objavljuje tužne klipove na Instagramu, gde ilustruje kako mu je srce slomljeno.

Vildoza je bio u vezi sa Ainarom Hihon skoro dve godine, pre nego što je ljubav očigledno pukla. Da li će se to odraziti na formu Argentinca ostaje da se vidi. Crvenu zvezdu već u petak očekuje jako važan evroligaški meč protiv Albe u Pioniru (19.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marko

23.02.2023 18:36

GROBAR PISE TRACEVE NJIMA JE TO NORMALNO PRED VAZNE MECEVE....