VILDOZA UPOZNAO ČARI SRBIJE! Argentinac u ludom PROVODU, tri mlade DEVOJKE igraju oko njega, on sedi u OBLAKU DIMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato kada i gde je snimak nastao, ali je definitivno da košarkaš Zvezde zna da uživa u trenutku.

VILDOZA UPOZNAO ČARI SRBIJE! Argentinac u ludom PROVODU, tri mlade DEVOJKE igraju oko njega, on sedi u OBLAKU DIMA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Luka Vildoza za kratko vreme ušao je u srca svih navijača Crvene zvezde.

Argentinac se svojim igrama nametnuo kao lider tima sa Malog Kalemegdana i nije mu bilo potrebno puno da se navikne na život u Srbiji.

Pored dominacije na terenu, Vildoza uživa i u ostalim čarima naše zemlje, pa je tako snimljen u jednom noćnom klubu kako uživa uz muziku. Oko njega se nalaze tri mlade devojke, a on sedi u pozadini u oblaku dima.

Poznato je da Vildozi prija Srbija, pa je tako posle jednog derbija sa Partizanom otkrio kako već voli našu zemlju.

Utakmice sa Partizanom su posebne. Osećaj je poseban, neverovatan. Pogledajte kako su ljudi patili, kako osećaju igru, vikali su, pevali… To je neverovatno. Svima preporučujem igranje za srpske timove, srećan sam što sam ovde - poručio je tada Vildoza.

Argentinac je jedan od najboljih igrača Zvezde ove sezone, pa ima pravo i malo da se opusti. U Evroligi prosečno beleži 14,1 poen, 3,8 asistencija i 2,3 skoka, te ga se rivali sa razlogom plaše. 

U Admiralbet ABA ligi dominacija je još izraženija pa Vildoza ima prosečno 19,1 poen, 4,7 asistencija i 1,5 skokova. Da li će sa ovakvim igrama nastaviti i u Kupu Radivoja Koraća videćemo već u petak uveče kada Crvenu zvezdu očekuje polufinalni duel protiv Partizana (21.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading