SREĆAN SAM OVDE, SVIMA PREPORUČUJEM SRBIJU: Vildoza obradovao navijače Zvezde pred meč sa Olimpijom!

Autor:

Sport

02.02.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je još jednom pokazao koliko mu se sviđa u redovima crveno-belih.

SREĆAN SAM OVDE, SVIMA PREPORUČUJEM SRBIJU: Vildoza obradovao navijače Zvezde pred meč sa Olimpijom!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Luka Vildoza je definitivno košarkaš koji je promenio sezonu Crvene zvezde svojim dolaskom.

Argentinski plejmejker je istakao da je veoma srećan u dresu crveno-belih, da bi se potom dotakao teme o večitom derbiju koji se igrao prošlog petka u razgovoru za "Eurohoops".

- Utakmice sa Partizanom su posebne. Osećaj je poseban, neverovatan. Pogledajte kako su ljudi patili, kako osećaju igru, vikali su, pevali… To je neverovatno. Svima preporučujem igranje za srpske timove, srećan sam što sam ovde - poručio je Vildosa.

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Nemanja Nedović

Potom se Luka Vildosa osvrnuo na rad sa Duškom Ivanovićem, sa kojim je već imao priliku da sarađuje i to u ekipi Baskonije.

- Mislim da moram da popravim kondiciju jer sam u utorak igrao 27:10 minuta i bio sam vrlo umoran u nekim trenucima utakmice. Moram da nastavim da napredujem, ali osećam se vrlo dobro, pogotovo u napadu. Znam da moram da budem bolji u obrani, ali moram i da se nosim sa protivničkim ekipama koje me pritiskaju po celom terenu 40 minuta - zaključio je plej Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras meč 23. kola Evrolige, a rival će im u Milanu biti ekipa Olimpije. Crvena zvezda ima deset pobeda i 12 poraza, dok izabranici Etorea Mesine imaju sedam pobeda i 15 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading