ŠOK! Pevačica sve raskrinkala: Era Ojdanić OTEO pokojnom Kaleziću lokal, a sad CMIZDRI za njim, povraća mi se od tog foliranta!

Autor:

Zabava

02.02.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan je poznata u javnosti kao osoba bez dlake na jeziku, što je pokazala u svom poslednjem intervjuu, u kojem je prozvala kolegu Eru Ojdanića.

ŠOK! Pevačica sve raskrinkala: Era Ojdanić OTEO pokojnom Kaleziću lokal, a sad CMIZDRI za njim, povraća mi se od tog foliranta!

Foto: ST/N. PANČIĆ,l N. Mutić, E/stock

Saška Karan, iako se sada već retko pojavljuje u javnosti i na malim ekranima, pomno prati dešavanja na estradi. Kako ističe, od poslednjeg učešća u rijalitiju živi mirno, ali se često iznervira kada čita neke naslove, kao nedavno kada je umro njen kolega Zoran Kalezić.

Naime, Saška nije u dobrim odnosima sa Erom Ojdanićem, a sada se osvrnula na njegov odnos sa aktuelnom učesnicom "Zadruge", Anastasijom Stanojević Palčicom, koju su prozvali da je bila intimna sa folkerom.

- Era je moja večna inspiracija! Za Palčicu, ako je to i istina da je imao se*s sa maloletnicom, treba ga javno kastrirati, ko bika uštrojiti, da može samo ko tele da gleda - rekla je pevačica žustro, pa se osvrnula i na navode da je Odjanić prevario pokojnog Zorana Kalezića:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Palčica Zadruga 6

- Kada je umro naš kolega Kalezić, vidim intervju kako Era daje i priča kako mu je teško i kako plače. E pa kada se tada nisam uneredila. Mozak me je boleo od muke. Meni se pokojni Zoran žalio da mu je Era uzeo lokal negde devedesetih godina na Banovom brdu. Navodno mu je Era pozajmio pare da to kupi, ali je i odmah pare tražio ubrzo da mu vrati. Kako Zoki tada u tom trenutku nije imao, Era mu je ladno uzeo ne trepnuvši lokal u kome je držao parfimeriju i prodavao parfeme. I sad posle svega toga Era izigrava bolesnog majmuna i kuka na sav glas, da bi bio u novinama - otkriva Saška za Star.

Republika

Foto: ATAImages

Zoran Kalezić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mica

02.02.2023 18:32

A i ti si mi neka pevacica zelis da se poredis sa Kalezicem, nije on tebi bio kolega on je bio vrhunski pevac a ti neznas da pevas