GOCA TRŽAN ŠOKIRALA PRIZNANJEM O IVANU MARINKOVIĆU! Pevačica otkrila potresne detalje iz odnosa sa bivšim mužem: Moja ćerka NIJE IMALA OCA!

Autor:

Zabava

30.01.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan je istakla da njena ćerka Lena nije imala oca do svoje četvrte godine.

GOCA TRŽAN ŠOKIRALA PRIZNANJEM O IVANU MARINKOVIĆU! Pevačica otkrila potresne detalje iz odnosa sa bivšim mužem: Moja ćerka NIJE IMALA OCA!

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Goca Tržan svojevremeno je bila u braku sa učesnikom "Zadruge" Ivanom Marinkovićem, s kojim je dobila naslednicu Lenu. Pevačica je neretko pričala o svom privatnom životu, te nikad nije krila koliko joj je taj odnos obeležen kao jedan od najtežih perioda u njenom životu.

Naime, Goca je u jednom intervjuu istakla da njena ćerka ima od oca tek od svoje četvrte godine. 

- Da li je tvoja Lena imala oca pored sebe? – pitao je voditelj.

Republika

Foto: instagram.com

Goca Tržan sa suprugom Rašom i ćerkom Lenom

- Pa, imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste, i to je to. Prosto, i ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji - kazala je pevačica u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading