"ŽAO MI JE MOG ZOKIJA" Era Ojdanić se rečima koje slamaju srca oprostio od Kalezića, pa otkrio detalje života pokojnog pevača

Autor:

Zabava

05.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Kalezić preminuo je od posledica karcinoma pluća, zbog čega je cela estrada danas zavijena u crno.

"ŽAO MI JE MOG ZOKIJA" Era Ojdanić se rečima koje slamaju srca oprostio od Kalezića, pa otkrio detalje života pokojnog pevača

Foto: ATAImages

Danas su estradu zadesile jako tužne vesti. Naime, reč je o gubitku popularnog pevača Zorana Kalezića, koji je u 73. godini izgubio veoma tešku borbu sa opakom bolešću, a ova vest zavila je estradu u crno.

Mnoge njegove kolege i prijatelji, oprostili su se od njega, a ovim povodom oglasio se i folker Era Ojdanić, koji je izrazio duboko i iskreno saučešće njegovoj porodici i svima koji su ga poznavali, te takođe otkrio i da li se čuo sa njim.

- Šta da vam kažem? Žao mi je Zokija mnogo, dobar je pevač i čovek. Jedan po jedan odlaze. Mi smo dobri bili, radili smo dosta tezgi zajedno. Jedno vreme, 99', 00', bio je predsednik udruženja estradnih umetnika u Beogradu, družili smo se i zajedno imali turneje. Bili smo i komšije na Banovom brdu, njegova pokojna žena i on su imali parfimeriju, a imao sam je i ja. Bili smo neka konkurencija jedno drugom, u tom privatnom smislu - rekao je Era, a na pitanje kada su se i da li su se čuli neposredno pred njegovu smrt, imao je da kaže:

Republika

Foto: Printscreen

Era Ojdanić

- Nisam se dugo čuo sa njim, ali sam čuo od kolega i ljudi da je teško oboleo i da mu je ta bolest došla glave. Tuga! Ode mnogo kolega u poslednjih godinu dana. Još jedno veliko saučešće porodici, familiji i svima onima koji su ga mnogo voleli. On je mlađi od mene tri godine. Počeli smo u isto vreme. Mnogo je voleo sa pokojnim Bucom da igra šah i karte i tako - zaključio je Era.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading