POSLEDNJE FOTOGRAFIJE ZORANA KALEZIĆA: Pevač je pre samo dva meseca primio nagradu za ŽIVOTNO DELO, jedva stajao na nogama (FOTO)

Autor:

Zabava

04.01.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoranu Kaleziću u Podgorici je odstranjen deo plućnog krila koji je zahvatio karcinom, međutim, bolest ga je potpuno dotukla.

POSLEDNJE FOTOGRAFIJE ZORANA KALEZIĆA: Pevač je pre samo dva meseca primio nagradu za ŽIVOTNO DELO, jedva stajao na nogama (FOTO)

Foto: republika.rs

Pevač Zoran Kalezić borio se sa karcinomom pluća, zbog čega je danas izgubio životku bitku u 73. godini, a pre samo dva meseca primio je nagradu za životno delo, kada mu je udruženje estradnih umetnika Crne Gore dodelilo ovu značajnu nagradu za izuzetne zasluge postugnute u muzičkom stvaralaštvu Crne Gore.

Na dodeli je bio i veliki broj kolega i prijatelja, kao i njegova supruga koja je sve vreme bila uz njega. Zoran je pre nekoliko meseci imao operaciju nakon što je saznao da boluje od karcinoma, te su već tada mnogi primetili da jako loše izgleda.

Kalezić je jedva stajao na nogama, a sve vreme ga je pridržavala supruga dok se zahvaljivao na dobijenoj nagradi.

Podsetimo, pevač je prošle godine napunio 72. godine i tada je otkrio za Republiku koja mu je najveća želja.

Voleo bih da održim još jedan koncert u Domu sindikata, hramu muzike, gde sam mnogo puta izlazio na binu. Prvi put 1972, kada sam koncert poklonio divnoj deci iz Škole učenika u privredi. Meni je pesma sve. Pevaću do poslednjeg daha. Pevao sam nedavno i na stihove Alekse Šantića i Vite Nikolića, ali, nažalost, nijedna diskografska kuća ne želi da objavi album sa tim pesmama - rekao je Zoran u razgovoru za naš portal, koji je u jednom od poslednjih intervjua otkrio da predoseća svoju smrt.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zoran Kalezić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading