"KALEZIĆ JE TOMI BIO JEDINI PRAVI PRIJATELJ" Udovica Tome Zdravkovića potresena zbog smrti kuma, čula se sa njim dok je MOGAO DA PRIČA!

Autor:

Zabava

04.01.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica Tome Zdravkovića, Gordana, teško je primila vest o smrti Zorana Kalezića.

"KALEZIĆ JE TOMI BIO JEDINI PRAVI PRIJATELJ" Udovica Tome Zdravkovića potresena zbog smrti kuma, čula se sa njim dok je MOGAO DA PRIČA!

Foto: ST/Petar Divac, Printscreen

Pokojni Toma Zdravković bio je blizak prijatelj i kum sa Zoranom Kalezićem koji je preminuo 4. januara 2023. godine nakon duge i teške bolesti.

Zdravkovićeva udovica, Gordana Zdravković, oglasila se ovim povodom i rekla da je folker uvek bio uz njihovu porodicu.

- Mnogo sam tužna zbog ove informacije, ja sam se s njim do nedavno čula svakodnevno telefonom, a kada on više nije mogao da priča bila sam na vezi sa njegovom sestrom. Ona mi je i javila da ga više nema. Pamtiću Zorana ne samo po pesmama nego i po njegovoj duši jer je on bio jedan od najboljih ljudi koje sam u životu upoznala - rekla je Gordana za Kurir i nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/kurir.rs

Gordana Zdravković

- Kada se Toma razboleo i kada smo ostali bez njega Zoran je bio jedini koji nas je redovno zvao i pitao da li nam treba nešto. Čak i kada je živeo u Americi i kada možda nije imao ni za sebe dovoljno, uvek je bio tu za nas. Nama njegova finansijska pomoć nikad nije trebala, ali nam je značila ta njegova ljudskost. Za mene je on bio i ostao jedini pravi iskreni Tomin prijatelj - navela je udovica Tome Zdravkovića.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Zoran Kalezić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading