BRUKA! Savez IZBACIO pola tima iz reprezentacije zbog SKANDALA!

Autor:

Sport

04.01.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su u šoku!

BRUKA! Savez IZBACIO pola tima iz reprezentacije zbog SKANDALA!

Foto: Starsport

Čelnici fudbalskog saveza Kameruna povukli su radikalan potez izbacivši iz selekcije do 17 godina čak 21 igrača. Kako se navodi, to je urađeno jer su lažirali svoje godište.

Kamerunska u17 selekcija je trebalo da se sprema za prestojeće kvalifikacije za Afrički kup Nacija, stoga je selektor pozvao 30 fudbalera na spisak, ali je većina njih izazvala sumnju i kod selektora i njegovih pomoćnika, jer su prilično odskakali od uzrasta za koji se izdaju.

 

 

Kamerunski savez je otud naložio opsežnu proveru svih "sumnjivih lica", lekari su većini, zarad provere, čak odradili magnetnu rezonancu zglobova i na taj način jasno utvrdili da su u pitanju stariji momci, neki čak i nekoliko godina stariji od dozvoljene granice. 

 

 

Fudbalski savez Kameruna je nakon ovog otkrića pozvao sve klubove u zemlji, igrače, trenere i direktore kubove da "poštuju pravila i godišta igrača" jer na ovaj način samo štetet imidžu kamerunskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading