KAMERUNCI U CENTRU SKANDALA! Samjuel Eto potvrdio - igračima su LAŽIRANA GODIŠTA!

Autor:

Sport

01.01.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo realno?

KAMERUNCI U CENTRU SKANDALA! Samjuel Eto potvrdio - igračima su LAŽIRANA GODIŠTA!

Foto: Tanjug/AP

Rigobert Song i Samjuel Eto

Nisu retki slučajevi da fudbaleri iz Afrike prave malverzacije sa krštenicama i ličnim podacima, ali situacija koja se desila u Kamerunu prevazišla je sve do sada.

Reprezentacija Kameruna do 17 godina ostala je praktično bez celog tima jer su fudbaleri ove zemlje lažirali svoja godišta.

Čak 21 fudbaler pao je na MRI testovima pred početak kvalifikacija za Kup afričkih nacija, pa je pitanje u kom sastavu će Kamerunci ići na ovo takmičenje.

 

 

Na obaveznom testiranju za potvrdu uzrasta velika većina igrača je znatno starija nego što je dozvoljeno u kadetskoj selekciji, pa je čak veoma moguće da Kamerun neće nastupiti u kvalifikacijama već da će odustati od takmičenja.

Sve ovo potvrdio je i legendarni Samjuel Eto, trenutno prvi čovek Saveza Kameruna.

Ovaj skandal uzdrmao je afričku selekciju koja je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu ostavila više nego dobar učinak. Kamerunci su bili u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Brazilom i malo je falilo da se plasiraju u osminu finala.

Posle startnog poraza od Švajcarske (0:1) usledio je remi sa Srbijom (3:3), pa zatim i neočekivana i iznenađujuća pobeda protiv Brazila (1:0) koji je, ruku na srce, igrao sa rezervistima.

Na kraju su Kamerunci osvojili četiri boda, ali su ostali na trećem mestu pošto su Brazil i Švajcarska imali po šest poena. Poslednje mesto u ovoj grupi zauzela je Srbija sa samo jednim osvojenim bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading